Aluminium overkapping, Van van Ee, zonwering

  • Van van Ee
  • Boylestraat 56
  • 6718XM Ede

Aluminium overkapping | Van van Ee

Vind je een serre of dichte overkapping too much? Bekijk dan hier een goed voorbeeld van de flexibele overkapping die Van van Ee heeft geleverd aan deze prachtige woning. Bij dit strakke, witte huis past een strakke constructie, met een strak doek én optimale zonwering. Dit windvaste systeem heeft het allemaal. Zelfs een regenbui kan deze constructie niet doen bewegen. Daar waar normaliter doeken gaan doorhangen door het gewicht van regen, blijft dit doek strak vanwege de unieke spantechnologie. Water wordt hierdoor optimaal afgevoerd. Met deze aluminium overkapping ben je in één klap klaar voor de zomer!

Rust en schaduw

De rust en schaduw die een aluminium terrasoverkapping in jouw tuin brengt, is een ware luxe. Maar dat wil niet zeggen dat je veel ruimte nodig hebt om hiervan te genieten. In een compacte achtertuin past een aluminium overkapping met doek. Uiteraard kan je kiezen uit allerlei kleuren frame en doek. De kleur van het doek is zeker bepalend voor de uitstraling. Ga je voor rust? Dan kies je voor een natuurlijke tint. Maar mag ze wel een beetje aanwezig zijn? Kies dan voor een zonnige en vrolijke kleur.

Aluminium overkapping, Van van Ee, zonwering

Vast of vrijstaand

Zoals al eerder is gezegd, hoeft er niet veel ruimte beschikbaar te zijn voor een aluminium overkapping. Een overkapping van deze kwaliteit kan zelfs vrijstaand gebouwd worden; ideaal wanneer je terras niet aan het huis ligt. Geen gesleur dus meer met instabiele parasols, maar een kwalitatieve oplossing waar je een leven lang van gaat genieten.

Aluminium overkapping, Van van Ee, zonwering

Extra’s

Een groot genoemd tegenargument bij het bouwen van een overkapping is dat het daglicht wegneemt in huis. Met deze flexibele overkapping hoef je daar niet bang voor te zijn, aangezien het doek elektronisch in- en uitgeschoven kan worden. Je kan je terrasoverkapping helemaal compleet maken met luxe accessoires, zoals ingebouwde speakers die stijlvol en slim zijn weggewerkt, of ingebouwde LED-spots die ervoor zorgen dat je ook in de avond nog allerlei activiteiten kunt ondernemen buiten, uiteraard inclusief dimmer voor iedere gewenste lichtsterkte.

Aluminium overkapping, Van van Ee, zonwering

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Van van Ee

_____

_____

Meer projecten bekijken van Van van Ee?


Web editor: Media team     |

Datum: 14 | aug | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media