Zwarte shutters, Unilux, Fractions

  • Fractions
  • Schouwrooij 1
  • 5281 RE | Boxtel
  • Contact:
  • Tel.: 0411-677865
  • E-mail: info@fractions.nl

Aluminium zwarte shutters | Fractions

Fractions biedt een geheel nieuwe dimensie om lichttoetreding en sfeer te bepalen in de woning. Op een speelse manier kan in een handomdraai de lichtinval of inkijk worden veranderd. Door de unieke vormgeving zijn Fractions uitermate geschikt om een ruimte een moderne en stijlvolle sfeer te geven. De aluminium zwarte shutters van deze woning zijn een echte eyecatcher, het hoogwaardige materiaal is duurzaam en zorgen voor een luxe uitstraling.

Perfecte oplossing

De aluminium zwarte shutters kunnen in zijn geheel geopend en gesloten worden door gebruik te maken van de zogenaamde ‘blinde’ scharnieren. Door de lichtsleuven groter of kleiner te maken wordt de lichtinval en het gevoel van privacy gemanipuleerd. Hiermee creëer je steeds zelf weer de sfeer! Daarom is het ook de perfecte oplossing voor iedere ruimte, zoals bij deze woning is gerealiseerd.

Zwarte shutters, Unilux, Fractions

Tal van mogelijkheden

Omdat er tal opties zijn voor de Fractions, is het ook mogelijk om ze in verschillende vertrekken te plaatsen. Ze bestaan namelijk uit twee verschillende panelen die heel nauw over elkaar heen schuiven. Hierdoor laat het weinig tot geen licht toe. Ook voor de sleuven van de Fractions is er veel keuze, ronde hoeken, haakse hoeken, verschillende sleufhoogtes. Tevens zijn de aluminium shutters bestand tegen vocht, iets wat belangrijk is in een ruimte zoals een badkamer.

Blikvanger van de woning

Doordat in deze woning alle Fractions een zwarte kleur hebben gekregen oogt het geheel volmaakt. Dit mede dankzij de lichte kleuren van het overige interieur, wat er tevens voor zorgt dat de aluminium zwarte shutters er duidelijk uitspringen en echt de blikvanger van de woning vormen.

Zwarte shutters, Unilux, Fractions

____

 

Meer producten van Fractions bekijken?

____

Tekst: Fractions
Fotografie: Fractions