Stenen vloeren, RAW stones

  • RAW Stones
  • Vergelt 2
  • 5991 PK | Baarlo

Ambachtelijke stenen vloeren | RAW Stones

Een handgemaakt meubelstuk, een fraai schilderij, een prachtige bouwstijl; je herkent er de passie en liefde voor detail van een vakman in. Ook RAW Stones worden op ambachtelijke wijze vervaardigd. Hierdoor zijn hun vloeren niet perfect, maar perfect door kleine imperfecties. Dit onderstreept de kenmerkende charme van een handgemaakt product. De warme en unieke sfeer die kan neerzetten met een rauwe steen en het bijkomende prettige gebruik van zo’n vloer moet je eigenlijk gewoon ervaren. Het mooie aan deze stenen vloeren is dat ze zowel binnen als buiten toepasbaar zijn. De in- en exterieurlijn van RAW Stones sluiten namelijk naadloos op elkaar aan.

Robuuste vloer

Steeds vaker wordt er gekozen voor natuurlijke, of handgemaakte producten. Hoe langer de levensduur is van deze producten, des te mooier en karaktervoller ze eruit gaan zien. Daarnaast is er ook een steeds grotere voorkeur voor milieubewust wonen en ecologische producten passen ook helemaal in dat plaatje. Deze verschuiving betekent dat opdrachtgever en architect steeds vaker voor zuivere, echte en robuuste materialen kiezen. Dit biedt namelijk een bepaalde authenticiteit wat niet ieder product als eigenschap heeft. RAW Stones weet dat alles te bieden.

Handgemaakt Nederlands product

Niet voor niets dat een uniek, handgemaakt en Nederlands product als RAW Stones een gevestigde naam in de markt is. Steeds vaker zien we hun vloeren terug in villa’s, vakantiehuizen, woningen en zelfs in publieke ruimtes. Doordat de vloeren in vele kleuren te verkrijgen zijn en zich heel simpel aanpassen in ieder vertrek, passen ze overal. De stenen vloeren brengen warmte en sfeer in elke ruimte. Naast de standaard stenen, is er ook de mogelijkheid om familiewapens, logo’s en teksten op speciaal verzoek in de stenen aan te brengen.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: RAW Stones

____

Wijnkelder, RAW Stones, Natuurlijke vloeren, Stoer interieur, Warme tinten

____

Meer projecten van RAW Stones bekijken?