previous arrow
next arrow
Slider

Ambiance Wellness

Geniet van een binnenzwembad, buitenzwembad, sauna, whirlpool of hamamruimte in de rust en privacy van uw eigen omgeving.  
 
Bij een bezoek aan onze showroom kunt u rekenen op het eerlijke en deskundige advies van onze verkoopmedewerkers. Onder het genot van een kopje koffie leiden we u rond en geven wij u de benodigde informatie en tips over de diverse soorten zwembaden, whirlpools, stoomcabines en sauna’s in ons assortiment. We brengen graag uw wensen in kaart om zo uw ultieme droom wellness te kunnen realiseren. Onze ervaring, expertise en ons ruime assortiment maken de mogelijkheden eindeloos. Wij staan u graag te woord en kijken uit naar uw bezoek aan onze showroom.

 

___

Alle projecten van Ambiance bekijken?
  • |

Buitenzwembad aan huis

Ambiance legde een prachtig buitenzwembad aan huis aan waar aan alle details werd gedacht. Het is een prachtig geheel met reliëfmuur, de zithoek en het zwembad.

Renovatie thuis wellness

Ambiance renoveerde de wellnessruimte in deze villa tot een strak en minimalistisch geheel. De sauna werd volledig weggewerkt om de strakke lijnen te behouden.

Thuis een buitenzwembad

Ambiance realiseerde dit zwembad met wel een heel bijzondere afdekking: een verschuifbare tuin. Dat is wel even wat anders dan wat we normaal zien als zwembadafdekking.

Eigen spa thuis

Een volledige wellness werd gerealiseerd in deze woning. Een zwembad, jacuzzi, sauna en stortdouche zijn aanwezig. Een heerlijke plek om even aan de buitenwereld te ontsnappen.

Complete wellness

Lab32 ontwierp een moderne, strakke villa waar een thuis wellness niet mocht ontbreken. Ambiance realiseerde een complete wellness met binnenzwembad.

Ambiance


In uw eigen thuis wellness: Ambiance maakt het mogelijk.

 

___

Contactgegevens:

  • Ambiance Wellness
  • Boylestraat 50
  • 6718 XM Ede

 

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 16 | aug | 2018


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden


Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland…

JEE-O


JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media