previous arrow
next arrow
Slider

Ambiance Wellness

Ambiance Wellness

Geniet van een binnenzwembad, buitenzwembad, sauna, whirlpool of hamamruimte in de rust en privacy van uw eigen omgeving. Onze luxe wellness voor thuis zal zelfs uw hoogste verwachtingen overtreffen.

Expertise

Ambiance Wellness heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in luxe en technisch hoogwaardige exclusieve wellness projecten waarbij het esthetische aspect een grote rol speelt. Naast verschillende varianten van prefab zwembaden zijn wij ook gespecialiseerd in bouwkundige zwembaden, de bij binnenzwembaden bijkomende lucht- en klimaatbeheersing, custom-made sauna’s, stoomcabine’s en de meest moderne whirlpools.

Bezoek ons!

Bij een bezoek aan onze showroom kunt u rekenen op het eerlijke en deskundige advies van onze verkoopmedewerkers. Onder het genot van een kopje koffie leiden we u rond en geven wij u de benodigde informatie en tips over het onderwerp van uw interesse. We brengen graag uw wensen in kaart om zo uw ultieme droom wellness te kunnen realiseren. Onze ervaring, expertise en ons ruime assortiment maken de mogelijkheden eindeloos. Wij staan u graag te woord en kijken uit naar uw bezoek aan onze showroom.

 

___

Alle projecten van Ambiance Wellness bekijken?

Buitenzwembad aan huis

Ambiance Wellness legde een prachtig buitenzwembad aan huis aan waar aan alle details werd gedacht. Het is een prachtig geheel met reliëfmuur, de zithoek en het zwembad.

Renovatie thuis wellness

Ambiance Wellness renoveerde de wellnessruimte in deze villa tot een strak en minimalistisch geheel. De sauna werd volledig weggewerkt om de strakke lijnen te behouden.

Thuis een buitenzwembad

Ambiance Wellness realiseerde dit zwembad met wel een heel bijzondere afdekking: een verschuifbare tuin. Dat is wel even wat anders dan wat we normaal zien als zwembadafdekking.

Eigen spa thuis

Een volledige wellness werd gerealiseerd in deze woning. Een zwembad, jacuzzi, sauna en stortdouche zijn aanwezig. Een heerlijke plek om even aan de buitenwereld te ontsnappen.

Complete wellness

Lab32 ontwierp een moderne, strakke villa waar een thuis wellness niet mocht ontbreken. Ambiance Wellness realiseerde een complete wellness met binnenzwembad.

Tuin met infinity pool

Ambiance Wellness voegde een waanzinnige Sopra Polystone Infinity pool toe aan deze villa en creëerde hiermee een moderne tuin met fantastisch resultaat.

Ambiance Wellness


“Wellness begint bij Ambiance.

 

___

Contactgegevens:

  • Ambiance Wellness
  • Boylestraat 50
  • 6718 XM Ede

 

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 16 | aug | 2018


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Grillo


Grillo maakt keukenbladen en interieurs van natuursteen, composiet en keramiek…

Visitekaartje

Insight Out


De Orbo tuinkamers van Insight Out bieden topcomfort in alle seizoenen…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media