ANN INTERIORS

Ann, oprichtster en eigenaresse van ANN INTERIORS, denkt en ademt design. Ze heeft een grote passie voor alles wat te maken heeft met wonen en interieur.  Na meer dan 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij verschillende interieurarchitecten nam Ann de beslissing om haar eigen bedrijf op te starten. Dit bedrijf is uitgegroeid tot een merk met veel mooie projecten op haar naam. Dit is variërend van commercieel tot residentieel. 

Informatie over ANN INTERIORS


ANN INTERIORS
ANN INTERIORS
ANN INTERIORS
ANN INTERIORS
ANN INTERIORS
ANN INTERIORS
previous arrow
next arrow

Thuis als huis

Ann vindt dat een huis een echt thuis moet zijn. Daarom kijkt ze niet alleen naar de stijl van het interieur, volgens haar komt er veel meer bij kijken. Zo ruimtes worden bij ANN INTERIORS voornamelijk comfortabel, functioneel en exclusief ontworpen. Je interieur moet jouw levensstijl, ambities en persoonlijkheid representeren.  

Persoonlijke werkwijze

Persoonlijkheid is iets wat bij ANN INTERIORS erg belangrijk is. Zo heeft Ann een hele persoonlijke maar ook professionele werkwijze. Ieder project is anders, iedere opdrachtgever heeft andere wensen en ieder huishouden heeft een andere persoonlijkheid. ANN INTERIORS ziet het als een uitdaging om die persoonlijkheid te ontdekken, te proeven en te ontdekken. Dit wordt vervolgens vertaald naar een aansluitend, betekenisvol en praktisch ontwerp. 

Jong, verrassend en vernieuwend

ANN INTERIORS is een jong, verrassend en vernieuwend bedrijf dat werkt aan veel hoogwaardige interieurprojecten. Ieder project zorgt voor een nieuwe uitdaging om tot een innovatief en verrassend concept te komen. ANN INTERIORS inspireert haar ontwerpen op de nieuwste designtrends en is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen in het vakgebied. ‘Er is nooit een saai moment in interieurontwerp.’