previous arrow
next arrow
Slider

Anne Claus

Anne Claus heeft in 2015 haar eigen interieur studio opgericht, genaamd Anne Claus Interiors. Anne heeft een oog voor details en een feilloos gevoel voor styling. Dit zorgt ervoor dat haar interieurs stuk voor stuk herkenbaar zijn door hun toewijding en eigenheid. Haar passie voor diverse periodes en stijlen maken haar interieurs spannend, niet gebonden aan trends en daarmee tijdloos. 

Onverwachte combinaties

Anne heeft een liefde voor kunst, materialen en texturen. Deze werkt zij door in haar interieur, wat leidt tot onverwachte combinaties. Deze combinaties vormen zich uiteindelijk tot een groot geheel waarbij alles met elkaar samen valt. De interieurontwerpen van Anne stralen klasse uit, maar zijn toch leefbaar.

Uniek interieurontwerp

Anne Claus haalt haar interieur objecten overal vandaan, om zo een uniek interieurontwerp neer te kunnen zetten. Zo haalt ze onder andere producten uit Indonesië, Marokko en Roemenië. De interieurontwerpster kijkt naar de wensen en leefstijlen van haar opdrachtgevers. Op deze manier past het ontworpen interieur perfect bij de bewoners.

____

Meer projecten bekijken van Anne Claus?

  • |

Indrukwekkend interieurontwerp

De buitenkant van de woning is in jaren 30 stijl ontworpen, riant opgezet en maakt nieuwsgierig naar alles wat zich daarbinnen bevindt en afspeelt. Het is een woning waarin verrassende combinaties voorkomen en waar wordt gewerkt met opvallende contrasten. Alles is uitgezocht en uitgevoerd door vakmensen en er is niet bezuinigd op het kostenplaatje. Het resultaat is dan ook zeer indrukwekkend!

Natuurlijk interieur voor strandpaviljoen

Na een lange strandwandeling even wat drinken, bijkomen van een dagje in de zon of heerlijk uit eten in een prachtige omgeving. Bij Republiek Bloemendaal is het 365 dagen per jaar mogelijk. Begin dit jaar ging het nieuwe strandpaviljoen open voor gasten. Het nieuwe gebouw, ontworpen door HeikoHulsker architecten is volledig gestyled door Anne Claus. Ze ging voor een natuurlijk interieur zodat buiten en binnen naadloos in elkaar overgaan.

 

Anne Claus


“Passie voor diverse periodes en stijlen maken haar interieurs spannend en tijdloos.

 ___

Contactgegevens:

  • Anne Claus Interiors
  • Eerste Jacob van Campenstraat 33hs
  • 1072 BC Amsterdam

 


Web editor: Media team     |

Datum: 07 | jul | 2020


Tags:

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media