Woningmarkt, Makelaarsmodel, Verkoop, Anticiperen, Vernieuwingen, ERA VB&T

Woningmarkt met makelaarsmodel op maat | ERA vb&t

ERA vb&t Makelaars heeft een duidelijke visie voor ogen en weten wat het wil bereiken met toekomstige ontwikkelingen op de altijd veranderende woningmarkt.

Waarom moet een verkoper voor een woning van €400.000 meer courtage betalen dan voor een woning van €300.000? Heeft een makelaar meer tijd nodig voor een duurdere woning of is het courtagemodel gewoon te traditioneel? De vraag naar een op maat gemaakt verkoopmodel wordt steeds groter, merken ze bij dit makelaarskantoor.

In een tijdperk waarbij benodigde informatie op allerlei wijzen ingewonnen kan worden, zal iemand, die met de gedachte speelt om zijn of haar woning te verkopen, eerst op onderzoek uitgaan op het internet. Research is altijd aan te raden, maar het creëert een persoonlijke verwachting die de meeste makelaars niet waar kunnen maken. Dit omdat zij met een traditioneel model werken. Maar, vindt ERA vb&t Makelaars, dit is geen maatwerk. Daarom moet het oude makelaarsmodel op de schop.

Tijd voor verandering

Waarom bepaalt de makelaar de dienstverlening voor de verkoop van jouw woning? In de huidige tijd zou je verwachten dat de verkoper zelf een mening heeft over de benodigde diensten. Dit zijn vraagstukken die het makelaarskantoor steeds meer bezighoudt. De antwoorden die het kantoor op deze vragen kan geven, zijn; ja, het is een te traditioneel model en ja, de verkoper moet zelf zijn diensten kunnen bepalen.

Het nieuwe makelaarsmodel van ERA vb&t Makelaars staat voor een model waarbij klantvriendelijkheid, lokale aanwezigheid, transparantie en kwaliteit doorslaggevend zijn. Met een persoonlijke aanpak voor iedere klant tracht het makelaarsbedrijf zichzelf te onderscheiden. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever wordt een op maat gemaakte opdracht samengesteld.

Verschillend van traditionele kantoren, anticipeert deze makelaar op innovatieve veranderingen en streeft het ernaar maatwerk te leveren voor iedere koper, verkoper, huurder of professionele opdrachtgever.

 

Tekst: ERA VB&T

____

 

ERA vb&t Makelaars, villa kopen, luxe wonen

Meer zien van ERA VB&T?

 


ERA vb&t Makelaars


Dromen van een nieuw huis? Het begint bij ERA vb&t Makelaars!

__
Meer informatie over ERA vb&t Makelaars?