Antonissen Interieurbouw

Deze 3 fasen inspireren, creëren en realiseren staan bij ons en de klanten centraal waardoor wij daar erg van kunnen genieten. Doormiddel van een eerste gesprek inspireren we elkaar. Hierdoor ontstaat er ideeën voor een goed passend basisplan. Met dit plan creëren wij binnen korte tijd een interieur of meubel in een ontwerp waarbij budget, beleving en benodigdheden de basis vormen. Op basis van de 3D presentatie van het ontwerp en de offerte hoort gaan we over naar de laatste en even belangrijke fase, realiseren.

Informatie over Antonissen Interieurbouw


Antonissen Interieurbouw
Antonissen Interieurbouw
Antonissen Interieurbouw
Antonissen Interieurbouw
Antonissen Interieurbouw
Antonissen Interieurbouw
previous arrow
next arrow

Over Antonissen
Sinds 1958 maken wij in Breda interieurs voor particulieren en bedrijven, waarvan er geen twee aan elkaar gelijk zijn. En, nog belangrijker, waarvan onze klanten tegen hun vrienden en collega’s zeggen: “… daarvoor moet je naar Antonissen gaan!”

Maatwerk
In het eerste gesprek luisteren we goed naar uw specifieke wensen en eisen van het meubel of het interieur. Een bouwkundige tekening, sfeerplaatjes en een budget zijn zeer welkom bij de eerste bespreking. Uiteraard werken we ook aan de hand van ontwerpen en tekeningen van derden zoals architecten, projectinrichters of de opdrachtgever zelf. Ook voor turn-key projecten inclusief vloerafwerking en bouwkundig-, installatie- en schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres.