Appartement aan zee, Thomas de Gier, the art of living

Appartement aan zee | Thomas de Gier

Een oase van rust, ruimte en luxe, gevormd door bijzondere contrasten, een strak lijnenspel en het gebruik van natuurlijke en rijke materialen. Zo laat dit schitterende appartement aan zee zich in een notendop omschrijven. Met zijn ontwerptalenten en feilloze gevoel voor stijl wist interieurontwerper Thomas de Gier de ideale woonomgeving te creëren voor zijn opdrachtgever. The Art of Living was dan ook vereerd verslag te mogen doen van het wonderschone interieur, waarin het sfeervolle kustgebied en de wensen van de opdrachtgever zijn vertaald naar ruimtes met een ontspannen, warme uitstraling.

Stalen deuren: De Rooy Metaaldesign. Houten vloer: De Paal Parket. Meubelen: Keijser&Co.

Appartement aan zee, Thomas de Gier, the art of living

Behang: Elitis via Loggere Willpower. Afbouw + Interieurbouw: Marfred Moes Interieur & Bouw.

Rust, luxe en ruimtelijkheid

Bij binnenkomst van het appartement aan zee waan je je direct in een andere wereld. Een wereld waarin rust, ruimte en ontspanning hand en hand gaan met een gevoel van luxe en warmte. De riante entree, aangekleed met op maat gemaakte garderobekasten, is vormgegeven in een lange hal, die als het ware de basis van het interieur vormt waarmee alle ruimtes zijn verbonden.

Appartement aan zee, Thomas de Gier, the art of living

Verlichting: Maretti projectverlichting. Jaloezieën. Bank: Keijser&Co.

Appartement aan zee, Thomas de Gier, the art of living

Interieurdesigner: Thomas de Gier | Interior Design.

Vijftig tinten wit

De stijlvolle, op maat ontworpen leefkeuken heeft een eigentijdse uitstraling, die versterkt is door een strak design, bestaande uit een rechthoekig eiland, een kastenwand en het gebruik van witte materialen. Het eiland is uit één geheel gemaakt, waardoor er geen naden zichtbaar zijn en een uiterst strak design gerealiseerd kon worden. Zwarte details zorgen in deze ruimte voor mooie contrasten.

Badkamer – volledige realisatie: SJARTEC BADKAMER | WELLNESS | TEGELS.

Bijzondere dynamiek

De stijlvolle living van dit prachtige appartement aan zee wordt op subtiele wijze van de leefkeuken afgescheiden door een slim gepositioneerd, plafondhoog tv-meubel. Hierdoor heeft de ruimte een bepaalde intimiteit gekregen, maar ze past ook perfect binnen het geheel. De ronde spiegels contrasteren heel mooi met de veelal strakke, rechthoekige vormen in het interieur, wat een heel bijzondere dynamiek oplevert.
Appartement aan zee, Thomas de Gier, the art of living

Deurbeslag: FORMANI.

Mastersuite

Het royale bed in de mastersuite is open in de ruimte geplaatst en heeft een prachtig hoofdbord. Achter het bed is een dressing gecreëerd met maatwerkkasten met een rijke bekleding. De en-suite badkamer ademt pure luxe dankzij het gebruik van zachte tinten en mooie materialen.

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten geschreven voor magazine nr. 3 2020
Fotografie: Jaro van Meerten

_____
Wil je meer projecten zien van Thomas de Gier?