previous arrow
next arrow
Slider

Architectenbureau A&R10

Architectenbureau A&R10 heeft een robuuste grafische handtekening. Daarmee wordt elke villa en ieder gebouw bijzonder om te zien.

De strakke maar niet rigide stijl past bij de opdrachtgevers. De ontwerpen maken optimaal gebruik van de mogelijkheden en kwaliteiten van de kavel of woonplek. In bestaande bouw wordt de verborgen potentie van de woning of het pand naar voren gehaald.

Moderne signatuur

A&R10 werkt in het hogere segment van de particuliere markt en in commercieel vastgoed. Naast nieuwbouw en verbouw, realiseert het architectenbureau ook de herbestemming van monumentale panden. Ook daarbij is hun moderne signatuur herkenbaar. Met respect voor bouwstijl en originele details, zonder concessies aan wooncomfort en woongenot. A&R10 kent de weg bij de nodige instanties, vraagt vergunningen aan en houdt toezicht op de bouw. Daardoor kunnen opdrachtgevers zorgeloos genieten van het (ver)bouwproces.

Architectuur en restauratie

Partners Lillian Brinks en Joost van Nes combineren architectuur en restauratie moeiteloos. Dat blijkt ook uit de vestigingsplek van hun bureau: het Oude Raadhuis van Maarn. Dat ligt op een steenworp van Utrecht, middenin de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. U bent van harte welkom om er uw woondromen te komen bespreken.

___

Alle projecten van A&R10 bekijken?

  • |
  • |

Landelijke en moderne gezinswoning

Het exterieur van deze woning is strak en modern, maar door de kleur en vormen straalt het ook landelijk uit. Dit gecombineerd geeft een harmonieuze uitstraling wat ook terug te vinden is in het interieur.

Moderne bosvilla

Mensen willen langer in hun nieuwe huis blijven wonen, zeker als deze helemaal naar hun wensen is afgestemd. Dit plaatje werd waargemaakt voor de bewoners van de moderne bosvilla, die werd ontworpen door A&R10.

Villa in landelijke stijl

A&R10 realiseerde deze wederopbouwvilla in landelijke stijl die ze scheidde in twee gedeeltes: één woongedeelte voor het gezin en een aparte woning voor oma.

Jaren 30 woning

De opdrachtgevers kozen voor deze woning vanwege de ligging. Echter voldeed het huis nog niet aan alle wensen en besloot het gezin om de woning te renoveren. A&R10 realiseerde een prachtige jaren 30 woning in een nieuw jasje.

 

Foto eigenaren 200x200

Lillian Brinks & Joost van Nes


“Wij zijn opgeleid en ervaren in bouwkunde, architectuur en restauratie. Daarom zien onze ontwerpen er niet alleen mooi uit, maar zijn ze ook technisch kloppend en praktisch uitvoerbaar.”

 

___

Contactgegevens:

  • Archtectenbureau A&R10
  • Raadhuisplein 1, postbus 78
  • 3950 AB  Maarn

 

 


Web editor: Media team     |

Datum: 26 | apr | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media