previous arrow
next arrow
Slider

Architectenbureau Atelier 3

Architectenbureau Atelier 3 is al 25 jaar gepassioneerd in het verwezenlijken van droomhuizen. Henk Veenvliet, directeur, beschouwt samen met zijn team architecten het werk als dienstverlenend. Je komt bij Atelier 3 met een wensenpakket en een droombeeld en zij vertalen dat in architectuur en bouwkunde.

Totaalbegeleiding

Er wordt een persoonlijk en uniek ontwerp gerealiseerd, dat keer op keer maatwerk is. Doordat elk project maatwerk is, zijn de architecten in staat om veel verschillende architectuurstijlen te ontwerpen. Daarnaast kun je een persoonlijk en een uniek ontwerp verwachten. In combinatie met deskundig advies, prijsvorming en een heldere planning levert dit iedere keer een prachtig eindresultaat op. Het architectenbureau helpt je van potloodschets tot en met het bouwproject. De persoonlijke begeleiding van het ontwerp en de bouwbegeleiding zijn voor hen vanzelfsprekend. Atelier 3 nodigt je dan ook graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Verschillende woonstijlen

Het eindresultaat moet een voldaan gevoel van thuis komen geven. De woning is immers een afspiegeling van de identiteit van zijn bewoners. Architect Henk heeft met zijn team al vele projecten mogen realiseren. Romantische villa’s, klassieke woningen, moderne woonboerderijen maar ook landelijke jaren 30 huizen. Het portfolio van deze specialist kent woningen met uiteenlopende stijlen.

___

Alle projecten van Atelier 3 bekijken?

Klassiek-Landelijke Villa, architectenbureau Atelier 3, architectenbureau, exclusieve villabouw, luxe villabouw, villabouw, luxe woningbouw, the art of living

  • |
  • |

 

Klassiek-landelijke villa

De voormalige woning viel niet meer te redden, dus werd er een prachtige nieuwbouw villa voor in de plaats teruggezet die volledig voldoet aan alle eisen van de bewoners. De eigenaren wilde altijd al een rieten dak, een grote voordeur en een hoog plafond. Samen met de bewoner is het bouwproces begonnen waardoor er een hoop fouten zijn voorkomen. Het was op het begin even wennen gaf de architect toe, maar het eindresultaat mag er zeker zijn!

 

architect, atelier 3, The Art of Living Online, Henk Veenvliet

Henk Veenvliet


“Het eindresultaat moet voldoen aan het gevoel van “thuis” komen.

 

___

Contactgegevens:

  • Architectenbureau Atelier 3
  • Holevoetplein 303
  • 3925 CA Scherpenzeel


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 09 | jul | 2018


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media