previous arrow
next arrow
Slider

Architectenbureau DenolderVleugels

Architectenbureau DenolderVleugels is een samenwerking tussen Bas den Older en Florentijn Vleugels. Hun expertise? Totaalontwerpen voor exclusieve woningen, landhuizen, villa’s, appartementen en lofts, in een stijl die het midden houdt tussen klassiek en modern. Vleugels: “Onze opdrachtgevers willen vaak iets eigentijds, niet steriel modern, maar ook niet oubollig klassiek.” Het is een vorm die je niet veel vindt in de architectuurbranche. Bij DenolderVleugels is een project nooit eenrichtingsverkeer, maar altijd een dialoog met de klant.

___

Alle projecten van Architectenbureau Denoldervleugels zien?
  • |

 

Luxe appartement

Met het oog op de historiek van de woning is er een volledig nieuwe indeling gerealiseerd. De verschillende woonsferen in het appartement maken het echt leefbaar en houdt het interieur spannend.

Verrassende renovatie

Dit appartement is werkelijk fantastisch gerenoveerd. In het interieur vind je de typerende veelzijdigheid terug van Florentijn Vleugels en Bas den Older van DenolderVleugels Het is een appartement in het prachtige Amsterdam waar er maar één van is. Het eindresultaat is om trots op te zijn…

American lakehouse

DenolderVleugels is verantwoordelijk voor de realisering van deze prachtig gelegen waterwoning. De villa, gelegen aan een vaarroute, staat op een uiterst unieke plek. Comfort en levensgenot staan in deze woning dan ook centraal om optimaal te kunnen genieten van dit pareltje!

Landelijke villa

Het is een landelijke villa vol met karakter. DenolderVleugels is niet alleen verantwoordelijk voor het huis, nee, ook voor het interieur en de tuin…

Karakteristiek

Eem monumentaal appartement renoveren, dat was de opdracht voor DenolderVleugels. In 2016 werd het appartement omgetoverd tot een kleurrijke eigentijdse woning met oude karaktertrekken. Het resultaat? Een bijzonder project met een schitterend eindresultaat.

 

Architectenbureau Denoldervleugels

Florentijn Vleugels en Bas den Older


“Wij geloven in totaalontwerpen. In de integratie van woning, interieur en tuin.

___

Contactgegevens:

  • Kantoor eindhoven
  • Geldropseweg 172a
  • 5643 TP Eindhoven


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 04 | sep | 2018


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media