previous arrow
next arrow
Slider

Architectenbureau Drijvers

Architectenbureau Drijvers Oisterwijk BV is een bureau dat zich al meer dan zeventig jaar bezighoudt met zijn grote passie voor restauratie, nieuwbouw, verbouw en interieuradviezen voor boerderijen en woonhuizen. Het bureau weet welke elementen belangrijk zijn in het totale plaatje en besteedt veel aandacht aan het vertalen van het programma van eisen in een passend ontwerp. Er wordt altijd gekeken naar een juiste routing en de manier waarop alle ruimten in een goed samenspel met elkaar communiceren.

Villa bouwen

Het team werkt vol overgave aan verschillende opdrachten en is altijd op zoek naar het juiste idee dat precies past bij een bepaalde woning of object. Is het modern of traditioneel, of een combinatie van beide? Wat past het beste op die plek in het landschap? Met die vragen gaat het bureau aan de slag en maakt het ontwerpen die onderscheidend zijn en waar het hart sneller van gaat kloppen.

___

Meer projecten bekijken van Architectenbureau Drijvers?

  • |
  • |

Klassieke stijl

Zowel het in- als exterieur van deze villa is in een prachtig klassiek jasje gestoken. Aan de buitenkant is dit terug te vinden in de bouwstijl van de grote ramen en in het interieur kan je dit zien aan onder andere de prachtige trap en de bijzondere kelder.

Luxe boerderij interieur

Deze woning is na de verbouwing van alle gemakken voorzien en ziet er ook nog eens prachtig uit. De combinatie van klassiek en modern is te zien in het in- als exterieur met als hoogtepunt de imposante raampartijen aan de achterzijde, die uitzicht bieden aan de ruime achtertuin met vijver.

Moderne villa met natuurlijke materialen

Deze moderne villa is echt een prachtig plaatje. Zowel aan de buiten als binnenkant van het huis straalt de woning een luxe en warme sfeer uit. Deze warme sfeer wordt versterkt door het gebruik van natuurlijke materialen. Al met al een pracht villa.

Moderne villa met persoonlijkheid

Veel raampartijen en lichtinval is er te vinden in deze mooie woning. Het moderne interieur valt op door de verschillende kunstwerken en de gewaagde kleuren- en materiaalkeuze die de woning helemaal eigen maakt.

 

Architectenbureau Drijvers, the art of living, architect

Architectenbureau Drijvers


“In- en exterieur worden vanaf de eerste schetsen precies op elkaar afgestemd”

 

___

Contactgegevens:

  • Architectenbureau Drijvers Oisterwijk BV
  • Burgemeester Suijslaan 1
  • 5062 EP Oisterwijk

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 20 | apr | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media