Architectenbureau Koppens
Architectenbureau Koppens
Architectenbureau Koppens
previous arrow
next arrow
Slider

Architectenbureau Koppens

Architectenbureau Koppens in Heesch werd dertig jaar geleden opgericht. Er werken vijf medewerkers, waarvan twee architecten en drie bouwkundigen. ‘Iedere opdracht is uniek’, vindt het bureau. Elk project heeft daarom haar specifieke uitwerking. De benadering is echter altijd volgens een vast stramien voor alle schaalniveaus, of het nu een stedenbouwkundig plan betreft of een interieur.

Het project wordt altijd ingepast in de context. Omgevingsfactoren, het bestemmingsplan, het budget en het programma van eisen vormen de uitgangspunten voor een helder concept. Kleuren, materialen, afwerking en details worden gekozen aan de hand van het concept.

De kleinschaligheid van het bureau zorgt ervoor dat elk project integraal behandeld kan worden. Iedere medewerker is op de hoogte van de beoogde doelstelling. De gerealiseerde projecten lopen uiteen van modern tot traditioneel en van nieuwbouw tot uitbreidingen, verbouwingen en renovaties.

___

Alle projecten van Architectenbureau Koppens bekijken?

 

Hein Koppens


“We maken op een bijzondere manier gebruik van zichtlijnen en lichttoetreding. Techniek en duurzaamheid staan daarbij hoog in het vaandel.”

 

___

Contactgegevens:

  • Architectenbureau Koppens
  • Wijststraat 29
  • 5384 RA Heesch

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 23 | jan | 2018


Tags: , , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Tom Kneepkens


Tom Kneepkens is een architect die geluksmomenten centraal zet in al zijn projecten…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media