Architectenbureau Marcel de Ruiter

Marcel de Ruiter studeerde in 1993 af aan de Academie voor Bouwkunst in Rotterdam en was daarna jarenlang werkzaam bij internationaal architect Jan Hoogstad. Inmiddels is hij vijftien jaar zelfstandig architect. Hij houdt zich voornamelijk bezig met particuliere woningbouw. Het uitgangspunt zijn rietgedekte woningen met de juiste verhoudingen.

Projecten van Architectenbureau Marcel de Ruiter

Informatie over Architectenbureau Marcel de Ruiter


 

Eigentijdse stijl

De projecten van Marcel de Ruiter zijn kenmerkend door de combinatie van strak en modern. Of, zoals hij het zelf omschrijft: ”eigentijdse stijlelementen met doordachte ruimtelijke werking en bijzondere lichtinval.” Het werk omvat het volledige bouwproces, van schetsontwerp tot bouwbegeleiding en de uiteindelijke oplevering.

Begeleiding

Het kan stressvol zijn om een huis te laten bouwen en daarom is bij Marcel de Ruiter de begeleiding erg belangrijk. Zo zijn er tijdens het gehele proces veel bedrijven en partijen betrokken. Dit kan verwarrend zijn en daarom vormt Architectenbureau Marcel de Ruiter altijd de centrale partij. Je kunt bij hen terecht voor vragen of als je advies nodig hebt. Het bedrijf werkt met flexibele werktijden en helpt de opdrachtgever tijdens het gehele traject. Bovendien geven ze advies op maat wat de basis vormt voor een goed contact.