previous arrow
next arrow
Slider

Architectenbureau Van Manen

Al meer dan 50 jaar bouwt Architectenbureau Van Manen gebouwen door het hele land. Bij Van Manen gelooft men in de kracht van je leefomgeving, deze verankert herinneringen en geeft je perspectief als persoon. Daarom nemen de architecten bij Van Manen de omgeving als uitgangspunt voor het ontwerp. Hierbij wordt in acht genomen dat je jezelf comfortabel voelt en er een thuisgevoel wordt gecreëerd.

Totaalprojecten

Naast woningen realiseert Van Manen ook winkels, kantoorpanden en feestlocaties. Hierdoor beschikt het bureau over een grote diversiteit aan ervaring en inspiratie. Van Manen reikt verder dan enkel ontwerpen, ook op de bouwplaats worden kosten, duurzaamheid en efficiëntie bewaakt. Iedere locatie en mens is uniek, daarom werkt Van Manen niet met vooraf bepaalde stijlen maar is de stijl is een resultaat van het proces.

___

Alle projecten van Architectenbureau Van Manen bekijken?

 • |

 

Naadloze fit tussen strak en bourgondisch

Een uitdagende opdracht voor Gerben van Manen. De eigenaren hadden compleet contrasterende voorkeuren wat betreft de woning. Voor deze villa heeft Gerben koude industriële elementen gecombineerd met warme bourgondische aspecten. Een verrassend eindresultaat met prachtig uitzicht op het water.

Thuis en toch op vakantie

Noordwijk straalt een vakantiegevoel uit, zowel in het hoogseizoen als in de winter. De architectuur die past bij deze badplaats heeft een Normandisch sfeertje. Deze stijl heeft Gerben van Manen volledig terug laten komen in de villa.

Witte droomvilla

Perfecte afwerking, oog voor detail en een keuken als centraal punt van het huis. Dit is het resultaat van een samenwerking tussen architectenbureau Van Manen en aannemer Van der Wiel Bouw. Het meest bijzondere element in het witte huis: de prachtige entree.

Moderne villa met rieten dak

Typerend voor dit droomhuis is de toplocatie in de duinen. Wat betreft het exterieur, had Robert Dessing, projectarchitect bij Van Manen een grote uitdaging. Namelijk de bouw van woonhuis voor groot gezin waarbij de bestaande villa in tact blijft.

Luxueus interieur op maat

De bewoners van dit droomhuis in een historisch dorpje schakelden Daniela Cupello om een luxueus interieur op maat te realiseren.

 

gerben van manen, architectenbureau van manen, ontwerpbureau, architect, the art of living

 

 

architectenbureau van manen, gerben van manen, ontwerpbureau, architectenbureau, architect, the art of living

 

___

Contact gegevens

 • Architectenbureau van Manen
  Atjehweg 9
  2202 AM Noordwijk
 • Contact gegevens:
  Tel.: 071 – 36 17 200
  E-mail: info@van-manen.com

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 01 | aug | 2018


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media