De Vries & Theunissen
De Vries & Theunissen
previous arrow
next arrow
Slider

Architectenburo De Vries & Theunissen

Waar een ander stopt, vragen René de Vries en Bart Theunissen verder. Samen zijn zij Architectenburo De Vries & Theunissen gestart. Een huis is volgens hen pas geslaagd als de bewoner er zich thuis voelt, wanneer het gegoten zit als een jas. “Onze uitdaging is elke dag inventiever te zijn en voor te lopen op de kennis van onze klanten.

Duurzaam wonen

De advisering voor de inrichting in het hogere segment vraagt creativiteit, ervaring in het vak en zorgvuldigheid op het gebied van relaties met partners en toeleveranciers. Maar ook duurzaam wonen maakt het verschil. Naast kansen voor duurzame verwarming en energieopwekking, zijn er ook veel mogelijkheden op het gebied van isolatie.”

Gouden duo

De jarenlange expertise van René sluit naadloos aan op de knowhow van Bart met betrekking tot duurzaam wonen. Beiden maken het verschil door de optelsom van jarenlange kennis en ervaring in combinatie met de huidige eisen die worden gesteld op het gebied van duurzaam wonen. Een solide duo dat veel tijd en energie steekt in het ontwerpen van maatwerk op de vierkante meter.

___

Alle projecten van Architectenburo De Vries & Theunissen bekijken?

  • |

 

Eco villa

Deze bijzondere villa is gelegen aan de rand van een villawijk met een parkachtige omgeving. Het exterieur van de woning is strak, modern en heeft ingetogen detaillering. Deze wordt ook in het interieur van de woning doorgevoerd. Wat ook uniek is aan deze woning is het hoogwaardige duurzaamheidsniveau dankzij zonnecellen op het dak en hoge isolatiewaarden. Hierdoor is de villa bijna energieneutraal. Maar het meest aangenaam is toch wel het uitzicht. Deze wordt dankzij glazen puien extra benadrukt. Hierdoor wordt de tuin naadloos verbonden met de woning.

Moderne villa

Deze traditionele woning met moderne details is de droom van de bewoners! Niet alleen het prachtige in- en exterieur van de woning sluit volledig aan bij hun wensen, ook de locatie is voor hen perfect. De bewoners zijn namelijk grote natuurliefhebbers, en laat deze woning dan nu net in een prachtige omgeving staan.

 

Architectenburo De Vries en Theunissen, duurzaam architectenbureau, duurzaam wonen, duurzame villabouw, ecologische villabouw, the art of living

René de Vries & Bart Theunissen


“Klanten ontzorgen met slimme oplossingen, zowel voor het object zelf als het interieur, is onze uitdaging.”

 

___
Contactgegevens:

  • Architectenburo De Vries & Theunissen
  • Oud Loosdrechtsedijk 254
  • 1231 NJ Loosdrecht

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 25 | mei | 2018


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media