Architectenburo De Vries & Theunissen

Architectuur is onze ziel, ontwerpen onze passie, realiseren onze kracht. Met veel plezier werken wij al jarenlang aan particuliere en zakelijke projecten. Wij zijn een dynamisch architectenbureau gevestigd in Loosdrecht. Met een enthousiast team werken wij aan uiteenlopende ontwerpopdrachten en helpen wij U graag met het verwezenlijken van uw plan. Voor zowel zakelijke als particuliere projecten kunt U bij ons terecht voor make-overs, aan- & verbouw, interieur en nieuwbouw.

Informatie over Architectenburo De Vries & Theunissen


ABdVT-villa-beton-bilthoven-artofliving-53jpg
ABdVT-villa-beton-bilthoven-artofliving-95jpg
ABdVT-villa-beton-Bilthoven-03jpg
westend-loosdrecht-architect-01jpg
make-over-woonhuis-architectenburo-de-vries-theunissen-06jpg
make-over-woonhuis-architectenburo-de-vries-theunissen-04jpg
ABdVT-villa-beton-Bilthoven-25jpg
previous arrow
next arrow

Creativiteit, inzet & Expertise

Door onze passie voor architectuur, onze creativiteit en ons goed luisterend oor vinden we altijd een passend ontwerp voor elke opgave. Door onze brede kennis en ervaring kunnen wij U goed van dienst zijn in alle fases van het bouwproces. Het proces begint altijd met een kennismaking. Dat kan op locatie of bij ons op kantoor onder het genot van een kopje koffie. Vervolgens vertalen wij uw wensen naar een uniek en op maat gemaakt concept afgestemd op de mogelijkheden van de locatie en het budget. Als U enthousiast bent werken we het plan verder uit en leggen we het voor aan de gemeente.

Samen bouwen aan een mooie toekomst

Mocht U nog geen aannemer hebben. Wij hebben een breed netwerk van professionals om ons heen en kunnen u helpen met de selectie. Als de bouwvergunning binnen is starten we met de bouwvoorbereiding, zodat de aannemer snel kan beginnen. Tijdens de bouw kunnen we de communicatie met de aannemer regelen en toezicht houden. Als het klaar is komen we graag langs om te horen hoe het bevalt.