Architectenburo De Vries & Theunissen

Waar een ander stopt, vragen René de Vries en Bart Theunissen verder. Samen zijn zij Architectenburo De Vries & Theunissen gestart. Een huis is volgens hen pas geslaagd als de bewoner er zich thuis voelt, wanneer het gegoten zit als een jas. “Onze uitdaging is elke dag inventiever te zijn en voor te lopen op de kennis van onze klanten.

Informatie over Architectenburo De Vries & Theunissen


De Vries & Theunissen
De Vries & Theunissen
De Vries & Theunissen
De Vries & Theunissen
previous arrow
next arrow

Duurzaam wonen

De advisering voor de inrichting in het hogere segment vraagt creativiteit, ervaring in het vak en zorgvuldigheid op het gebied van relaties met partners en toeleveranciers. Maar ook duurzaam wonen maakt het verschil. Naast kansen voor duurzame verwarming en energieopwekking, zijn er ook veel mogelijkheden op het gebied van isolatie.”

Gouden duo

De jarenlange expertise van René sluit naadloos aan op de knowhow van Bart met betrekking tot duurzaam wonen. Beiden maken het verschil door de optelsom van jarenlange kennis en ervaring in combinatie met de huidige eisen die worden gesteld op het gebied van duurzaam wonen. Een solide duo dat veel tijd en energie steekt in het ontwerpen van maatwerk op de vierkante meter.