Ariostea Ultra Marmi: de nieuwe collectie keramische tegels

Michel Oprey & Beisterveld

Bij Michel Oprey & Beisterveld kun je terecht voor een waanzinnige collectie natuursteen en keramiek in diverse toepassingen. Het bedrijf staat bekend om het leveren van kwaliteit door strenge kwaliteitscontroles en een nauwkeurige materiaalselectie. Dus wanneer je opzoek bent naar een prachtige, duurzame oplossing voor de vloer of wanden ben je bij hen aan het juiste adres. Recent lanceerde Michel Oprey & Beisterveld een nieuwe collectie: Ariostea Ultra Marmi. Deze collectie bestaat uit een breed scala aan keramische tegels die de prachtige uitstraling van marmer na weten te bootsen. Bovendien is de collectie dus erg duurzaam en vraagt het weinig onderhoud.  

Eindeloze ontwerpen 

Bijzonder aan de Ariostea Ultra Marmi collectie is dat het talloze ontwerpen biedt. Denk aan een heuse marmer look of een wat meer eigentijdse stijl, de collectie heeft het allemaal. Hierdoor zijn er altijd wel keramische tegels te selecteren die bij jouw interieurstijl, of hetgeen dat je voor ogen hebt, passen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende maten, wat het wederom eenvoudig maakt om de tegels te combineren met de inrichting.  

Een duurzame collectie 

Zoals al werd benoemd is één van de grootste voordelen van de Ariostea Ultra Marmi collectie dat de producten duurzaam zijn. Dit komt doordat keramische tegels veel sterker zijn dan natuursteen, ze zijn bestand tegen krassen, stoten en invloeden van buitenaf. Bovendien zijn ze eenvoudig schoon te maken en dat maakt de tegels ook ideaal voor gebruik in de badkamer of keuken.  

Lange termijn voordelen 

Hoewel de aanschaf van deze schitterende keramische tegels in eerste instantie een hele investering lijkt, zal je er op de lange termijn de voordelen van ervaren. Dit komt doordat de tegels uit deze collectie langer mee gaan en goed en eenvoudig te onderhouden zijn. Dit maakt het een slimme investering voor huiseigenaren die opzoek zijn naar een esthetische oplossing van hoge kwaliteit.  

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Michel Oprey & Beisterveld: https://www.mo-b.nl/nieuwe-collectie-ariostea 

Editor: Media team

Datum: 06-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living