Ariostea: voor een ongeëvenaarde elegantie

Michel Oprey & Beisterveld

Bij Michel & Oprey Beisterveld kun je al jarenlang terecht voor de meest spraakmakende natuursteen en keramische producten in diverse toepassingen. Met hun uitgebreide collecties, bestaande uit kwalitatief hoogstaande producten, weten zij ieder interieur op indrukwekkende wijze te verrijken. Recent lanceerde ze een nieuwe collectie die de schoonheid van marmer wist te vertalen naar keramiek. De Ariostea collectie laat je de meest exquise en zeer gewaardeerde pracht van marmer ervaren. We vertellen je dan ook graag meer over deze waanzinnige nieuwe collectie.  

Marmer, natuursteen, Michel Oprey & Beisterveld

Esthetiek en technische prestaties 

De Ariostea collectie is ontworpen om elegantie met karakter en duurzaamheid te combineren. De collectie bestaat uit wel zeventien verschillende kleuropties, drie verschillende maten en drie verschillende afwerkingen. Daarnaast is het mogelijk om verscheidene effecten toe te passen, waardoor keer op keer een uniek concept gerealiseerd kan worden. De mooie effecten, zorgen er zoals al is benoemd, voor dat de pracht van marmer op een moderne wijze geïnterpreteerd kan worden. De technische prestaties van de collectie zijn dan ook ongekend.

Marmer, natuursteen, Michel Oprey & Beisterveld

Ruime collectie 

De grote verscheidenheid aan verschillende kleuren en sorteringen maakt het een collectie voor ieder wat wils. Het maakt niet uit of je opzoek bent naar een klassieke marmerlook met een interessante adertekening of een moderne variant in een wat strakkere uitvoering: De collectie biedt het allemaal. Bedenk wat je voor ogen hebt, maar laat je ook vooral inspireren door de producten zelf.

Marmer, natuursteen, Michel Oprey & Beisterveld

Ongekende mogelijkheden 

De verrassende glans van de producten uit de Ariostea collectie versterken het aanzien en de natuurlijke schoonheid van alle oppervlakken. Hierdoor is een tijdloze taal ontstaan die zich verstaanbaar maakt in een eigentijds design met een ongeëvenaarde elegantie. Klinkt dit interessant en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kun je altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met Michel Oprey & Beisterveld, maar je kunt natuurlijk ook eerst een kijkje nemen op de website.  

Editor: Media team

Datum: 22-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of living