previous arrow
next arrow
Slider

Atelier Boekhout  

In de ontwerpen van Atelier Boekhout staade zintuiglijke ervaring van een ruimte centraal. Samen met de wensen van de opdrachtgevers vormt dit de basis van ieder concept. De ontwerpen staan niet alleen hierom bekend, ook heeft het atelier een sterk oog voor detail.  

Zintuiglijke ervaring

Bij het ontwikkelen van een interieurconcept wordt er bij Atelier Boekhout gekeken naar de beleving van de persoon die in de ruimte staat. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoorpand, geheel interieur of enkel een element in een ruimte; de ervaring van de mens staat centraal.  

Identiteit van de opdrachtgever

De fysieke omgeving en de identiteit van de opdrachtgever zijn leidend in ieder project van. Want dat de opdrachtgever zich kan identificeren met het ontwerp is uiteindelijk natuurlijk het belangrijkst. Het doel van Atelier Boekhout is pas echt bereikt als alle betrokken partijen zowel in het proces als in het product plezier beleven.  

___

Meer projecten van Atelier Boekhout bekijken?

  • |

 

Landelijke villa

De omgeving waar deze landelijke villa zich in bevindt zorgt voor een schitterende vertoning. Een gevoel van vrijheid en rust heerst over deze woning. Henk van boekhout, van Atelier Boekhout, heeft met zijn adembenemend ontwerp het huis perfect samen weten te brengen met de natuur.

Modern landelijk

In een groene omgeving in de provincie Gelderland zijn we te gast bij een woning in een nieuwbouwwijk. De bewoners woonden al in de buurt, toen ze deze kavel ontdekten. De villa is binnen een nieuwbouwwijk sfeer gerealiseerd, zodat hij perfect binnen de omgeving past. De wens was een villa in modern landelijke stijl. De kenmerken hiervan die meteen in het oog springen zijn de pure materialen waarmee gewerkt is: beton, steen en hout.

 

Atelier boekhout

Atelier Boekhout


“Wij ontwerpen omgevingen vanuit de beleving van de mens. Of het gaat om een groter gebouw, een woonhuis, interieur of element in de ruimte (meubel); dit staat altijd centraal. Onze ontwerpen kenmerken zich door aandacht voor detail.”

___

Contactgegevens:

  • Atelier Boekhout
  • Prins Willem de Zwijgerlaan 1
  • 3991 BP Houten


Web editor: Media team     |

Datum: 16 | jun | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media