Audio technica voor iedere moderne woning

Loxone

Ongeveer een jaar maakt luidspreker specialist Quadral deel uit van de Loxone groep. Dit betekent dat vooropstaande huis- en gebouwautomatisering samengaan met high- end audiokwaliteit. De audio technica van Quadral is niet alleen functioneel, maar is ook voorzien van een prachtig design. Zo is er altijd een design dat past bij jouw interieur.  

Audio Technica, Loxone, geluid, The Art Of Living

Tweesplitsing 

De wereld van de audio technica is de afgelopen jaren enorm veranderd en er is een tweesplitsing ontstaan. Enerzijds zijn er complexe hifi-oplossingen die jarenlang garant staan voor fantastisch geluid en duurzaamheid. En aan de andere kant heb je daar de slimme luidsprekers die de focus hebben liggen op connectiviteit en blijft de geluidskwaliteit vaak wat op de achtergrond. Maar wat nou als je het beste van twee werelden kan krijgen? Dat is waar Loxone nu samen met Quadral aan probeert te werken. Een eenvoudige oplossing voor Hifi-luister plezier.  

 

Levensbestendig 

De audio technica van de Quadral luidsprekers zijn zo ontworpen, dat zij een leven lang mee zouden moeten kunnen gaan. Om zo op een duurzame manier met technologie om te gaan en zodat het wellicht uw portemonnee op lange termijn ook nog wat spekt. Mocht er in deze lange tijd toch iets zijn dan kun je gelukkig wel terecht bij een reparatieservice speciaal voor de Quadral luidspreekseries.  

Over Loxone 

Voor huis- en gebouwautomatisering kun je bij Loxone terecht. Een smart home is veel meer dan alleen het bedienen en controleren van een woning. Een slimme woning kan jouw leven makkelijker maken. Comfort, veiligheid en energie-efficiëntie, zijn hierin hun belangrijke pijlers, die nu ook toegepast kunnen worden in de geluidscultuur en audio technica. Voor toekomstgerichte oplossingen volgens ieders behoeften. 

 

Editor: Media team

Datum: 07-02-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online Redactie The Art of Living

Fotografie: Loxone