Audio TV Centrum

Audio TV Centrum is niet zo maar een winkel! Al sinds 1978 zijn we bezig met onze passie; jou adviseren bij de aanschaf van een nieuw audiosysteem of televisie. Maar we gaan veel verder dan dat. We kijken naar jouw specifieke woonomgeving en dus ook goed hoe alles optimaal geplaatst kan worden. Daarbij houden we rekening met de optimale positie van bijvoorbeeld de luidsprekers, tv of soundbar. En uiteraard kijken we hierbij ook naar hoe alles er uit komt te zien. Het moet natuurlijk mooi samen komen met het interieur, nietwaar? Ook luisteren wij naar jouw wensen en eisen.

Informatie over Audio TV Centrum


Audiotvcentrum1
Audiotvcentrum4
Audiotvcentrum5
Audiotvcentrum2
Audiotvcentrum3
previous arrow
next arrow

In deze moderne tijd is er heel veel mogelijk. Onze ‘hoofdtaak’ is vooral om duidelijkheid te verschaffen en om je te helpen met het aanschaffen van de juiste zaken. En dan ook met de mogelijkheid om alles te bedienen op de eenvoudigste manier.

Heb je net een nieuw huis gekocht of ga je verbouwen? Wij kunnen je uitstekend van dienst zijn bij het kiezen van de beste locaties voor tv’s en/of (inbouw-)luidsprekers, het intekenen van bekabeling/aansluitpunten en het verzorgen van bouwbegeleiding tot aan de installatie van alle producten. Multi-room, multi-source en centrale besturingsoplossingen behoren tot de mogelijkheden. Ook heb je de mogelijkheid om een afspraak te maken met een adviseur bij jou op locatie. Kijk voor meer informatie op onze website!