deurbeslag, dauby, the art of living

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem | Antwerpen

Authentiek deurbeslag voor riante renovatie | Dauby 

Altijd graag al eens willen binnenkijken in de huisjes van het alom bekende Begijnhof van Lier? We geven je hier alvast de kans om enkele van de knusse interieurs te bewonderen. Bij de renovatie hebben ze de authentieke elementen uiteraard in ere gehouden. Ook al lijkt het deurbeslag nog van weleer te zijn, toch is het gloednieuw. De deurklinken, deurknoppen, grendels én brievenbus, het komt allemaal van de Créations du Fer collecties van Dauby in roest en zwarte afwerking. Deze collectie staat bekend voor zijn rustieke en authentieke modellen geïnspireerd zijn op de stijl van de authentieke Franse boerderijen.  

deurbeslag, dauby, the art of living

Met liefde en zorg

De kleurige hangplanten verwelkomen je in dit knusse huisje. De entree toont direct heel rustiek en authentiek. Huisjes in deze stijl die zo goed zijn gerenoveerd zijn echt bijna nergens meer te vinden. Alleen al de deurknop brengt je járen terug in de tijd. Het houten kozijnwerk mag een beetje oud zijn, dat is juist charmant. De ouderwetse knoppen om de ramen mee te openen zijn 100% echt. Echt, alsof deze details met veel liefde en zorg bewaard zijn gebleven. Zelfs een expert moet zijn best doen om te zien dat al dit vervangen is tijdens de renovatie. Vooral dit soort huisjes die de tijd hebben overleefd zijn parels die we goed moeten beschermen.

Meer over Dauby 

Voor exclusief raam- en deurbeslag ben je bij Dauby aan het juiste adres! Naast raam- en deurbeslag heeft deze specialist ook een groot assortiment aan badkamer- en keukenaccessoires, metalen tegels, gordijnaccessoires en geurdispensers. Doordat de combinatie van deze producten kan er een totaalpakket worden aangeboden, zodat het interieur in dezelfde stijl kan worden opgeleverd. Ieder product heeft zijn eigen unieke uitstraling. Dit komt doordat ze werken met natuurlijke materialen en metalen. Daarnaast zijn de producten ook duurzaam en recyclebaar! Ook design is een groot onderdeel van het aanbod. Het design is tot stand gekomen door het traditionele Italiaanse invloeden te combineren met de innovaties van het heden. 

deurbeslag, dauby, the art of living

 

In samenwerking met Denys

Tekst: Marlou – Peters Overkamp
Fotografie & reportage: Patrick Retour & Mich Verbelen

___

___

Meer projecten bekijken van Dauby?