Authentiek zwart buitenzwembad

Aqua Unique

Deze prachtige moderne nieuwbouw villa is werkelijk van alle gemakken voorzien. De buitenruimte mocht dan ook niet achterblijven en daarom werd gekozen voor een doordacht, open tuinontwerp dat je ver uitzicht geeft over de landerijen. Daarnaast wensten de bewoners een heerlijk buitenzwembad om het nog aantrekkelijker te maken de warme dagen in de tuin door te brengen. Dit is dan ook dé reden dat zij de hulp van Aqua Unique inschakelden. Het bedrijf ontwierp een waanzinnig zwart buitenzwembad op maat. Het zwembad is van alle faciliteiten voorzien en biedt de gehele familie erg veel plezier.  

Praktisch en stijlvol 

Het schitterende buitenzwembad is dus volledig ingericht op het gebruik én naar de wensen van de bewoners. Dit houdt in dat het zwembad aan beide kanten een inlooptrap in de hoek heeft. Daarnaast kreeg het zwembad een ingebouwde zitbank en een Eva Stream zwemmachine. Dit betekent dat het zwembad zowel geschikt is voor ontspanning als een fanatieke zwemtraining. Naast dat het zwembad dus erg praktisch is, ziet het er ook elegant en stijlvol uit. Dit komt door de unieke zwarte kleur, maar ook door de Eva Optic kleurverlichting. Dit laatste zorgt ervoor dat het zwembad er ook ’s avonds betoverend uitziet.  

Buitenzwembad, zwembaden, Aqua Unique

Baden in luxe  

Kortom, Aqua Unique heeft weer fantastisch werk geleverd. Het bedrijf heeft dan ook al drie decennia lang ervaring opgedaan op het gebied van binnen- en buitenzwembaden. Om tot het gewenste resultaat te komen luisteren zij goed naar hun klanten en hun behoeften. Daarnaast kun je ervan uitgaan dat de zwembaden van hoge kwaliteit zijn. Dit komt doordat Aqua Unique haar zwembaden maakt van High Desity Polyethyleen. Dit materiaal gaat lange tijd mee en is erg onderhoudsvriendelijk. Combineer je dit met een automatische filterinstallatie dan heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar. Aqua Unique staat voor baden in luxe! 

Meer lezen over zwembaden? Klik dan hier!

Editor: Media Team

Datum: 18-10-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Aqua Unique