Boerderij inrichting, hemels wonen, modern, landelijk, hout, stalen deuren

  • Hemels Wonen
  • Koperslager 1
  • 5521 DE Eersel
  • Tel: +31 (0) 497 769 001

Authentieke boerderij inrichting | Hemels Wonen

Deze oude boerderij was van zichzelf al aardig uniek. Toch betekent dat niet dat de ambiance ook meteen uitnodigde tot wonen. Om de ruimtes onder te verdelen en tegelijkertijd onderling contact te bevorderen, zijn bewuste keuzes gemaakt. Hemels Wonen was verantwoordelijk voor de boerderij inrichting.

Unieke materialenmix

Authentieke elementen als het balkenplafond bleven. Nieuwe elementen als maatkasten, bijzondere tussendeuren van hout en staal en aparte kozijnen werden toegevoegd. Omdat de dubbele trap in de woonkamer stoorde, bedachten ze bij Hemels Wonen een ingenieuze brug van staal en glas. Deze loopbrug verbindt het ene met het andere deel, terwijl de hoogte en ruimtebeleving intact blijven. De naturelook vloer in de keuken past goed in de boerderij inrichting en dankzij de aanbouw is er optimaal tuincontact. De opvallende klinkerbaan midden door het huis fungeert als lijn. De strook zorgt ervoor dat de ruimtes niet te groot maar juist gezellig aanvoelen.

Boerderij inrichting, hemels wonen, modern, landelijk, hout, stalen deuren

Poolhouse

Na het afronden van de boerderij inrichting bleek dat alles op de beoogde plek was gevallen. De indeling van de ruimtes, het ontwerp voor het interieur, het lichtplan; alles klopte. Niet zo gek dus dat even later de vraag kwam of het team van Hemels Wonen ook het poolhouse wilde ontwerpen.

Knus in de kast

Hemels Wonen staat bekend om het knus maken van grote ruimtes. De tips van Hemels Wonen variëren van een grote wand in een contrasterende kleur, aparte hoekjes en grote meubels tot het gebruik van verschillende materialen op muur en vloer, originele roomdividers en veel planten. “Zet die bank eens in het midden van de ruimte en vergeet de lampen niet!” aldus de eigenaresse van Hemels Wonen.

Tekst: Hemels Wonen
Fotografie: Hemels Wonen

___

Boerderij inrichting, hemels wonen, modern, landelijk, hout, stalen deuren

___

Meer projecten bekijken van Hemels Wonen?