Authentieke boomstamtafels, boomstamtafels, HG Boomstamtafels

  • HG Tuinmeubelen
  • Nootweg 11
  • 1231 CP Loosdrecht

Authentieke boomstamtafels | HG boomstamtafels

Een mooie nieuwkomer binnen de high-end interieurwereld: de boomstamtafel. Robuust, authentiek en uniek. Er is geen enkele tafel zoals deze. De rauwe kleuren en vormen zorgen ervoor dat de tafel direct de status krijgt van een eyecatcher. De structuren van de diverse houtsoorten vertellen elk hun eigen, unieke verhaal. Het effect van olie op de kleur van het hout brengt de tafel naar een hogere dimensie. Maar een boomstamtafel van topkwaliteit moet je toch echt zien en voelen. HG Boomstamtafels heet je bij dezen welkom!

Ontdek de collectie

Onder het genot van een kop koffie bekijkt je de collectie van HG Boomstamtafels. Zie de verschillen tussen de houtsoorten, de onderstellen en diverse type tafels. Het expertteam geeft je daarbij vrijblijvend advies. Zo weet je 100% zeker dat jouw boomstamtafel voldoet aan jouw wensen, zowel esthetisch als functioneel.

Authentieke boomstamtafels, boomstamtafels, HG Boomstamtafels

Soorten en materialen

Momenteel hebben ze bij HG tafelbladen van zes uiteenlopende houtsoorten in de collectie. Het gaat om teakhout, suarhout, mangohout, pequiahout, acaciahout en irokohout. Alle houtsoorten hebben zo hun eigen kenmerken die heel smaakgevoelig zijn. Bij een boomstamtafel denk je wellicht snel aan een eettafel, maar HG maakt ook vergadertafels, salontafels, bartafels en zelfs sculpturen van boomstamdelen!

Authentieke boomstamtafels, boomstamtafels, HG Boomstamtafels

Deskundig advies

Welke boomstamtafel spreekt je aan? Wat is mooi in jouw interieur? En welk formaat past goed? HG Boomstamtafels adviseert graag, bijvoorbeeld over hoe de kleur van het hout zich ontwikkelt in de loop der jaren. Je koopt wat je ziet, uit voorraad. Daarnaast hebben ze onbehandelde tafels in opslag. De levertijd hangt af van of er maatwerk nodig is. Ook kijken ze wat nodig is voor een zorgvuldige levering en plaatsing.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: HG Boomstamtafels

___

Tuinmeubelen als gelukgarantie, HG tuinmeubelen, tuinmeubelen

___

Meer projecten bekijken van HG Tuinmeubelen?