Authentieke inrichtingen met schitterende wandbekleding

Hemels Wonen

Mis je samenhang in het interieur? Ben je jouw interieurstijl ontgroeid? Of is het interieur gewoon echt aan vervanging toe? Wanneer je dit herkent ben je bij Hemels Wonen aan het juiste adres. Het bedrijf heeft een passie voor het inrichten en regisseren van de totale woonbeleving. Het maakt niet uit wat jouw behoeften en wensen zijn, ze zullen altijd met een totaalconcept komen om een fijne leefomgeving te creëren. Dat deden ze ook voor de bewoners van deze schitterende woningen. Zij hadden duidelijke woonwensen die vertaald moesten worden naar een echt ontwerp. Gelukkig kwamen deze wensen uit en dat had mede te maken met de unieke wandbekleding.  

Gedurfd interieur 

De bewoners van deze eerste woning wensten een interieur dat lef zou uitstralen. Daarom werd gekozen voor veel kleur en verschillende patronen. Het mooie behang van Arte is daar dan ook het toonbeeld van en omvat eigenlijk alles waar het interieur voor staat. Door de wandbekleding te combineren met een leren bank ontstond een spannend geheel dat de kamer direct leven in blaast. Het is een kwestie van smaak, maar het toont wel wat er gebeurt wanneer je durft.  

Een eyecatcher

Om een warm en toegankelijk interieur te creëren werd een mooie combinatie gemaakt tussen zachte tinten en texturen. Er werd bijvoorbeeld gekozen voor een zacht vloerkleed, een beige kleurenpalet en fluwelen stoffen. Toch miste er nog iets, want de opdrachtgevers wensten een heuse eyecatcher. Daarom werd gekozen voor een behang van DWC Amsterdam.  

Designbadkamer 

Deze designbadkamer beschikt over een royaal maatwerkmeubel, een heerlijk ligbad en een inloopdouche. Om een exclusief en hotel chique geheel tot leven te wekken werd gewerkt met de mooiste materialen die samen rust en ontspanning oproepen. Toch val je oog, wanneer je de badkamer binnenloopt, direct op de goudkleurige wandtegels van Porcelanosa. Ze zorgen ervoor dat het ontwerp wat meer diepgang krijgt. Kortom, Hemels Wonen heeft wederom prachtig werk geleverd.  

Editor: Media team

Datum: 16-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hemels Wonen