Authentieke keuken met knus schiereiland

Smartdesign Keukenstudio

Smartdesign Keukenstudio staat bekend om het ontwerpen en realiseren van authentieke keukens. Hun onmisbare vertrekpunt, om tot deze designs te komen, zijn de aandragen van hun klanten, deze dagen hen uit alles uit de kast te halen. Op deze manier doen zij zelf ook nieuwe ervaringen op en worden ze gestimuleerd creatief te zijn. Deze creativiteit en hun vakmanschap werden ook ingezet om deze fantastische keuken te verwezenlijken. De keuken kenmerkt zich door een schitterend schiereiland, een prachtig ton-sur-ton kleurenpalet en een hoogwaardige afwerking. De opdrachtgevers zijn dan ook ontzettend gelukkig met het eindresultaat.  

Uniek uiterlijk 

Er zijn verschillende elementen die deze waanzinnige keuken interessant maken. Een goed voorbeeld daarvan is het schiereiland dat, in tegenstelling tot een vrijstaand eiland, zorgt voor een knusse uitstraling. Dit komt mede door het gecreëerde zitgedeelte waardoor degene die verantwoordelijk is voor het eten altijd gezelschap heeft. Daarnaast speelt zoals al werd benoemd het ton-sur-ton kleurenpalet ook een belangrijke rol in de uiteindelijke uitstraling van de keuken. Verschillende materialen kregen dezelfde kleurtinten, waardoor een unieke samenhang tussen verscheidene elementen is ontstaan. De ingebouwde verlichting doet daar nog een schepje bovenop en draagt daardoor ook bij aan de warme ambiance.  

De keukensamenstelling 

Naast dat het uiterlijk van de keuken voldoet aan de eisen van de opdrachtgevers, werd ook de samenstelling naar wens vormgegeven. Dit betekent dat de keukenfronten van het schiereiland bestaan uit eikenhout in een espresso kleur en in een matte uitvoering. Daarnaast werd het keukenblad vervaardigd uit Dekton. Dit materiaal is erg stevig en vlek- en krasbestendig, waardoor het ontzettend veel kan hebben. Ook werd gekozen voor innovatieve keukenapparatuur. Denk aan een wijnklimaatkast van Miele, een multifunctionele oven, een chique inductiekookplaat en een Quooker-kraan in de unieke uitvoering messing patina. In deze designkeuken van Smartdesign Keukenstudio wordt dan ook het beste van twee werelden gecombineerd.  

Editor: Media team

Datum: 22-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van