Authentieke keuken met natuursteen

Tuytelaers Natuursteen

Modern, strak en uniek; zo laat deze prachtige villa zich het beste omschrijven. Dit komt doordat de villa in verschillende zones werd verdeeld zodat het in- en exterieur elkaar konden te vinden. Een deel van de exterieur is bijvoorbeeld zichtbaar vanuit het interieur en de kleur- en materiaalkeuze werd zorgvuldig op elkaar afgestemd. Zo komt in beide ontwerpen een zwart-wit kleurencontrast terug en werden zowel de gevel als verschillende elementen in het interieur verrijkt met natuursteen. In de keuken werd bijvoorbeeld gekozen voor prachtig natuursteen van Tuytelaers Natuursteen. Hiermee wordt onmiddellijk voorzien in een exclusieve en luxe uitstraling.

Authentieke keuken

Wanneer we wat verder gaan inzoomen op de keuken valt op dat het design vooral praktisch is. De afzuiging werd bijvoorbeeld verwerkt in de inductieplaat, waardoor een dampkap overbodig werd, en er werd gekozen voor de meest innovatieve keukenapparatuur. Het design van de keuken is verder voornamelijk zwart, maar om het geheel toch wat meer karakter te geven werden hier gouden elementen aan toegevoegd. Het voorziet onmiddellijk in een luxe uitstraling. De keuze voor natuursteen draagt daar ook aan bij. Enkel een deel van het keukenblad werd vervaardigd uit natuursteen, waardoor het direct alle aandacht opeist. Het maakt het geheel net wat spannender en wat authentieker.

Meer over Tuytelaers Natuursteen

Verantwoordelijk voor deze schitterende natuurstenen toepassing is Tuytelaers Natuursteen. Zij leveren al meer dan 60 jaar de meest mooie steensoorten. Voor vrijwel alle typen natuursteen kun je bij hen terecht. Naast dat zij een van de grootste collecties natuursteen hebben binnen de Benelux, beschikt het bedrijf ook over het vakmanschap om er van alles van te maken. Ze denken graag in oplossingen en gaan daarom geen uitdaging uit de weg. Ben je benieuwd naar wat ze voor jou zouden kunnen betekenen? Dan kun je altijd langskomen om het natuursteen ter plaatse te bekijken en informatie in te winnen.

Editor: Media team

Datum: 21-12-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Yannick Milpass