previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Avalon | Exclusive Outdoor Solutions

Avalon – Exclusive Outdoor Solutions

Avalon is specialist in het realiseren van exclusieve maatwerk-oplossingen, welke een essentiële bijdrage leveren aan het verwezenlijken van een comfortabel binnen- en buitenklimaat. Avalon biedt u een uitgebreid programma op het gebied van Outdoor Living en Window Solutions, waarmee u in luxe kunt genieten van de uiteenlopende aspecten van de vier seizoenen van het Nederlandse klimaat.

Of u nu op zoek bent naar een flexibele overkapping voor uw terras, het creëren van een extra leefruimte of gewoon een lekker plekje om tot rust te komen….. samen met u kunnen we dit volledig naar wens invullen. Met de systemen van Avalon zorgen we ervoor dat u één bent met de tuin en in stijl kunt genieten van een verlenging van het buitenleven. In de showroom van 500m2 worden de nieuwste trends op ware grootte gepresenteerd en wordt uitgebreid de tijd genomen voor een maatwerkadvies.

 

Specialist

De core business bestaat uit flexibele terrasoplossingen, zoals buitenverblijven, vouwdaken, lamellendaken, textieldaken, louvre units en verticale zonweringen als buitenjaloezieën, windvaste screens, geëxtrudeerde rolluiken en binnenscreens.

Deze producten zijn breed toepasbaar in zowel de particuliere markt, alsook de klein zakelijke markt en de horeca.

 

Vakmanschap met passie

Avalon werkt met Europese topleveranciers die een hoog kwaliteitsniveau hanteren in productie en servicegraad. Daarnaast staan duurzaamheid, innovatie, specialistisch maatwerk, een complete ontzorging van A tot Z, oplossingen met oog voor esthetiek en een vakkundige montage hoog in het vaandel. De betrokken medewerkers van Avalon doen er alles aan om uw verwachtingen waar te maken. Onze persoonlijke begeleiding en passie voor het vak maken Avalon tot dé ideale partner om gezamenlijk uw dromen te realiseren!

____

Meer projecten bekijken van Avalon?

 

Avalon


“Uw droom in duurzaam buitenleven

 ___

Contactgegevens:

  • Avalon – Exclusive Outdoor Solutions
  • Hastelweg 141a
  • 5652 CJ Eindhoven

 


Web editor: Media team     |

Datum: 05 | jan | 2021


Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Willy Naessens Swimmingpools


Bij ons kan je terecht voor zowel een binnenzwembad als een buitenzwembad, voor privé of publiek gebruik. Wij bouwen elk zwembad volledig op maat…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media