in-lite outdoor lighting, buitenverlichting, avondverlichting

  • in-lite design
  • Stephensonweg 18
  • 4207 HB Gorinchem

Avondverlichting voor tuin aan het water | in-lite

Wonen aan het water, buiten urenlang borrelen en genieten van iedere zonnestraal die je pakken kan. Drie kernachtige wensen die vanuit de diepe behoefte komen om verbonden te zijn met het buitenleven. Deze exclusieve tuin met riant terras maakt dat allemaal mogelijk! Het uitzicht is fenomenaal, de aankleding van het terras is zeer stijlvol en de avondverlichting maakt dit plaatje helemaal compleet. Verlichting is in de avond van essentieel belang. Ze bepaalt de setting, ze kleurt je tuin en sfeer en zij bepaalt waar je accenten op wil leggen. Het mooie bedrijf in-lite begrijpt dit tot in de puntjes en weet altijd een prachtig lichtplan te realiseren.

in-lite outdoor lighting, buitenverlichting, avondverlichting

De eethoek buiten

Een eethoek is één van de meest belangrijke plekken in huis. Het is de plek waar de beste gesprekken ontstaan en waar de gezelligheid vaak niet stopt. Buiten moet dat niet anders zijn. De avondverlichting in een zit- of loungehoek dient dan ook zo te zijn dat de avonden niet hoeven te stoppen. Met wandlampen, opbouwlampen of zelf armaturen geïntegreerd in het straatwerk is iedere plek mooi te verlichten. Een perfect armatuur voor iedere buitenruimte is de downlighter uit de HALOserie. Deze heeft een hoogwaardige uitstraling, een zeer natuurgetrouw lichtbeeld en is ideaal te combineren met spots, of opbouwlampen. 

in-lite outdoor lighting, buitenverlichting, avondverlichting

Krachtige samenwerking

Deze prachtige tuin is ontworpen door een geliefde partner van in-lite, namelijk Stam Hoveniers. Ze hebben de wens van een groene en moderne tuin met veel zitmogelijkheden weten te vertalen naar een catchy ontwerp. Stam Hoveniers ontwerpt al meer dan dertig jaar tuinen met passie en vakmanschap, gebruikmakend van duurzame materialen. Ze creëren tuinen met klasse waarin ze iedere tuinwens met hun visie vormgeven. Hierbij maakt het formaat van de tuin niet uit. Ze zijn met recht trots op de kenmerkende signatuur van hun bedrijf. 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: in-lite

___

___

Meer projecten bekijken van in-lite design?