B Dutch

B DUTCH ontwerpt en produceert tijdloze design badkamer elementen voor luxe badkamers. Het betreft een compleet programma met onder andere badkamermeubelen, ligbaden, wastafels, douchebakken, kranen en verlichting. 

Projecten van B Dutch

Informatie over B Dutch


keramiek-waskom-badmeubel-bdutch
kwaliteit-badkamermeubel-bdutch
luxe-badkamer-bdutch
luxe-badkamer-ensuite-bdutch
modern-badkamermeubel-bdutch
RVS-handdouche-bdutch
RVS-wanduitloopkranen-bdutch
vrijstaand-ligbad-Solid-surface-bdutch
wastafel-soft-enkele-wasbak-Corian-Solid-Surface
werkplaats-ligbad-bdutch
previous arrow
next arrow

 

Binnen de B DUTCH designs zijn er eindeloos veel opties voor maatwerk zodat iedereen een eigen unieke badkamer of sanitaire ruimte samen kan stellen. De B DUTCH  badkamerconfigurator Illustreert dit. In het B DUTCH programma bevinden zich ook een aantal bijzondere keukens met unieke keramische en Corian kookeilanden. Kenmerkend aan het Nederlandse B DUTCH design zijn de strakke heldere lijnen gecombineerd met hoogwaardige materialen, zoals Solid Surface Corian, hoogwaardige houtfineer en uniek keramiek. 

In de fabriek in Cuijk worden de producten vervaardigd en tot in detail afgewerkt. U koopt high-end B DUTCH producten bij de bron, namelijk rechtstreeks bij B DUTCH, bij de maker. B DUTCH werkt niet met dealers zodat we betaalbare prijzen kunnen bieden voor high-end design badkamer elementen en keukens met kookeilanden.  

Bezoek fabrieksshowroom

In de fabriek in Cuijk is een verrassende fabrieksshowroom ingericht waar u een beeld krijgt van de B DUTCH design concepten. U bent er van harte welkom en kunt ook even een kijkje nemen in de fabriek. Wilt u geholpen worden met uw badkamer ontwerp of heeft u al een ontwerp maar wilt u uitgebreid geïnformeerd worden over de mogelijkheden? Maak dan vooraf een afspraak met één van onze adviseurs, zij hebben dan alle tijd voor u. U ervaart dan direct de B DUTCH passie, het vakmanschap, de ongekende mogelijkheden en bovenal de persoonlijke aandacht.