previous arrow
next arrow
Slider

B-TOO

Ontwerpbureau B-TOO staat al 19 jaar voor oorspronkelijke en sprankelende architectuur en interieurontwerpen. Dat doen ze voor bedrijven en particulieren die waarde hechten aan professionals die u begrijpen en aanvoelen. Met gevoel voor humor, inlevingsvermogen en volop bezieling verstaan zij de kunst van design en vormgeving: dat zijn hun kernwaarden.

Het bureau wil de klanten graag goed begrijpen. Dit doen ze niet vanachter een bureau, maar daarvoor wordt rondgekeken, de ruimte aangevoeld, worden mensen ontmoet en wordt er geluisterd naar de verhalen van de klant. Hierdoor kunnen de wensen en eisen duidelijk in kaart worden gebracht. Op basis hiervan kan de vertaalslag worden gemaakt naar een helder plan van aanpak en een ontwerp dat past bij de gewenste beleving. Dit wordt gedaan vanuit een bijzondere mix van passie, plezier en liefde. Jouw persoonlijke doelstellingen worden doorvertaald op een professionele manier zodat het totaalconcept ons, maar vooral de klant raakt.

Wanneer je dit ontwerpbureau inschakelt, kun je een interieur verwachten dat tot in het allerkleinste detail klopt. Met dit bureau maak je altijd een stap vooruit. De energie en sfeer in een ruimte wordt duidelijker en tot in de kleinste puntjes uitgewerkt.

___

Meer projecten bekijken van B-TOO?

 

 

Luxe boerderij interieur

Op een plek waar voorheen een oude boerderij stond, is een moderne woonboerderij gebouwd die van alle gemakken is voorzien. De klassieke voorgevel en rieten kap contrasteren met de moderne strakke achterzijde van de boerderij met veel raampartijen. In de nieuwe woning vind je een luxe boerderij interieur terug in een modern jasje. Ruimte en comfort, gecombineerd met technieken zorgen voor een optimaal woongenot!

Moderne schuurwoning

Een verouderde schuurwoning kreeg ene opknapbeurt. De wens van de bewoners was ook tweeledig. Aan de ene kant moest het karakter van de woning volledig behouden blijven en aan de andere kant moest de uitbreiding en toevoeging modern, open en contrastrijk zijn. Aan de voorzijde is dan ook niet te vermoeden wat zich achter in deze schuurwoning afspeelt.

Loftwoning met modern interieur

Het eerste wat dit appartement zo bijzonder maakt is het fenomenale uitzicht over de stad. Het interieur is modern en strak ingericht met prachtige led-verlichting voor het creëren van sfeer.

Bijzondere boerderij villa

In het zuiden van Nederland vonden we een bijzondere boerderij villa in een even bijzondere omgeving, waarbij B-TOO de inrichting mocht verzorgen.

Jaren ’70 woning

De kracht zit in het resultaat van intensief contact met de opdrachtgevers. Hierdoor ontstaan onverwachte, inspirerende oplossingen en wordt een verrassende metamorfose gecreëerd.

Lichttoren als woning

Éen van de meest gewilde plekken in Eindhoven, de lichttoren. Ontwerpbureau B-Too hielp de bewoners van dit pand met het ombouwen en de inrichting.

B-TOO, interieur ontwerp, interieur design

B-TOO


“Uw energie en sfeer wordt duidelijker, tot in het allerkleinste detail. Niets meer, niets minder. En dat werkt.”

 

___

Contactgegevens:

  • B-TOO B.V.
  • Achtseweg Zuid 251
  • 5651 GW Eindhoven

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 20 | nov | 2018


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Visitekaartje

Nathalie Schalke


Nathalie Schalke haar styling & interieur gaat verder dan het creëren van een mooi plaatje…

Visitekaartje

IN.interieur


IN.interieur is een deskundig ontwerp en adviesbureau waar u terecht kunt voor uw totale interieur…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media