BAAS Architecten

BAAS Architecten is een architectenbureau waar met passie en vakbekwaamheid aan moderne architectuur wordt gewerkt. Voor ons is architectuur een middel om de verbinding te laten ontstaan tussen de mens en zijn omgeving.

Informatie over BAAS Architecten


BAAS Architecten
BAAS Architecten
Slider1
Slider2
previous arrow
next arrow

Persoonlijke belevingen

Wij trachten persoonlijke belevingen en unieke dagelijkse momenten middels een gebouw te onthullen en te versterken. Ieder ontwerp krijgt een persoonlijk concept. Deze uniciteit, in combinatie met onze persoonlijke benadering, wordt door veel van onze opdrachtgevers als bijzonder en onmisbaar ervaren. In (bouw)teamverband richten wij samen het hele proces in, waarbij wij vanaf de eerste ontwerp lijnen tot en met het managen van esthetische en technische kwaliteit van de bouw, betrokken zullen zijn.

Digitale hulpmiddelen

Wij gebruiken innovatieve en digitale hulpmiddelen die opdrachtgevers hun toekomstige eigen woning alvast virtueel kunnen laten ervaren en beleven. Deze driedimensionale modellen en integratie van informatie zorgen er ook voor dat wij oog hebben voor ieder detail in de bouw. Onze aanvullende expertise in staalframeconstructies leidt mede tot de realisatie van al onze moderne ontwerpconcepten. Ons betrokken team zet zich continu in om met onze architectuur grenzen te blijven verleggen en tot een perfecte realisatie te komen.