Badkamer accessoires: voor een samenhangend geheel 

Hotbath

Ben je net verhuisd en heb je daardoor een nieuwe badkamer? Of heb je genoeg van je huidige badkamer en wil je de ruimte een volledige make-over geven? Het zijn de badkamer accessoires die uiteindelijk voor een kloppend totaalbeeld zullen zorgen. Om tot een fenomenaal eindresultaat te komen is samenhang en eenheid erg belangrijk. Kies er bijvoorbeeld voor om de kleur van de kranen in de accessoires terug te laten komen of kies voor een eenheid in materialen. Wil je precies weten hoe je dit moet doen, lees dan dit artikel! We zullen voor je uitzetten hoe de accessoires van Hotbath je badkamer meteen een stuk interessanter maken.  

Accessoires in messing PVD 

Badkamer accessoires maken de ruimte compleet en staan garant voor optimaal genot. Daarnaast zorgen ze voor ultiem gebruiksgemak, comfort en een elegante uitstraling. Met een gouden handdoek stang heb je bijvoorbeeld altijd een droge handdoek bij de hand en met een chique bijpassend zeeppompje waan je je al snel in een exclusief hotel. Badkamer accessoires in geborsteld messing PVD, met goudlook, zijn momenteel dan ook erg populair. Ze staan voor luxe en zijn erg functioneel. Het materiaal blijft zijn prachtige kleur lang behouden en dankzij de coating zien de accessoires er na intensief gebruik nog steeds even spraakmakend uit.  

Eenheid creëren  

Zoals eerder werd benoemd kun je eenheid creëren door materialen en kleuren van het badkamerdesign terug te laten komen in de accessoires. Cobber is een van de kleurrijkste kranenseries van Hotbath. De kranen en met bijpassende accessoires zijn in vijftien finishes te verkrijgen en passen daardoor bij vrijwel iedere badkamerstijl. Zet de douchegel dus niet op de grond, zo krijg je last van kalk, maar kies voor de bijpassende accessoires. Zoals bijvoorbeeld een ruimtebesparende hoekdraadkorf of een zeephouder. Zo ziet je badkamer er niet alleen fantastisch uit, maar blijft hij ook netjes en schoon.  

Editor: Media team

Datum: 15-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Ter Of Living

Fotografie: Hotbath