Badkamer inspiratie: Vintage Hotel Chique stijl  

Sanitairwinkel – Sawiday

De ultieme badkamer inspiratie van dit moment: met de producten op dit moodboard geef je jouw badkamer een Vintage Hotel Chique uitstraling. De donkere diepe tinten zorgen voor een warme en elegante sfeer. De verschillende elementen hebben een natuurlijke en luxe look waardoor je het gevoel krijgt dat je in de badkamer van een chic hotel staat. Er wordt contrast gecreëerd door lichtere kleuren zoals grijs en beige toe te voegen. Ook de wasbak springt eruit door zijn unieke, natuurlijke kleur. Lees verder hoe je deze Vintage Hotel Chique sfeer kunt toepassen in jouw badkamer of toiletruimte!  

Badkamer inspiratie, vintage hotel chique, Sawiday, The Art of Living

Robuust en elegant 

De donkere tinten zorgen voor een stoere, chique look. De kraan in de kleur geborsteld hard graphite heeft een elegante afwerking en sluit goed aan op de natuurlijke elementen. De marmer tegel straalt luxe uit maar heeft ook een stoer randje. En de lichtgrijze tegel zou perfect staan achter bijvoorbeeld de wastafel. Het gestructureerde patroon in de houtlook tegel is uniek en zorgt voor wat speelsheid.    

Natuurlijke elementen  

Dankzij de natuurlijke elementen in dit moodboard van badkamer inspiratie wordt er een oase van kalmte en rust gecreëerd. Zo zorgen de marmer- en houtlook in de tegels voor een chique én ontspannen look. Ook voor de waskom is er gekozen voor een natuurlijke bruintint. Hierdoor breng je rust naar de badkamer en krijgt het een vintage uitstraling. Combineer de tegels en de waskom bijvoorbeeld met een organische spiegel voor een mooi geheel.  

Badkamer inspiratie, vintage hotel chique, Sawiday, The Art of Living

Subtiele accenten voor verfijning  

Nog meer badkamer inspiratie? Om de Vintage Hotel Chique stijl te versterken voeg je subtiele gouden accenten toe aan het materialenbord. Deze kunnen terugkomen in de accessoires zoals handdoekhouders, zeepdispensers of in de rand van een spiegel. Het goud zorgt voor een vleugje glamour en verfijning, terwijl het toch binnen het kleurenpalet van warme, diepe tinten en natuurlijke materialen past. Deze kleine details maken het verschil en transformeren een gewone ruimte in een luxueuze, uitnodigende badkamer die de grandeur van een vintage hotel uitstraalt.  

Editor: Media Team

Datum: 06-05-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Sanitairwinkel