Badkamer met marmer

De Eerste Kamer Badkamers

De zoektocht van de bewoners Bas en Kristen begon op Pinterest en Instagram. Ze wilden een luxe master bathroom die aan al hun eisen voldeed. Via social media kwamen ze in contact met De Eerste Kamer Badkamers. Na een bezoek aan de showroom wisten ze het zeker, de badkamer met marmer moest door De Eerste Kamers Badkamers gerealiseerd worden.

hotel badkamer, Badkamer met marmer, De Eerste Kamer Badkamers, The Art of Living

Badkamerontwerp

Bas en Kirsten wilde het ‘luxe hotelkamer gevoel’ creëren. Maar hoe vertaal je je wensen nu in een passend ontwerp? Dat kan nog best lastig zijn, zeker als het gaat over een ruimte als de badkamer waar zo veel mogelijkheden zijn. In de showroom lieten Bas en Kirsten zich inspireren en gingen daarna om tafel met de ontwerpers van De Eerste Kamers Badkamers.

Zwart wit badkamer

Voor deze badkamer met marmer is gekozen voor een combinatie van zwarte en witte tegels. De combinatie van dit klassieke duo en het marmer in dezelfde kleurcombinatie is echt een ‘match made in heaven’. Ondanks dat de badkamer enigszins klassiek oogt door de kleurcombinatie, zijn er gedurfde keuzes gemaakt. Kijk bijvoorbeeld eens naar de combinatie van hongaarse punt op de vloer en een visgraat tegelwand achter het badkamermeubel. Het donkere badkamermeubel van massief hout is voorzien van ronde waskommen en matzwarte kranen. De luxe verlichte én verwarmde spiegels combineren functioneel met design.

Fijne samenwerking

De bewoners zijn erg enthousiast over het eindresultaat en de samenwerking: Alles heeft uitgepakt zoals wij graag wilden en in elk opzicht is alles tot in de puntjes toe, mooi afgewerkt. Doordat we zo enthousiast zijn laten we onze vrienden en kennissen de badkamer met marmer graag zien. Ze zijn erg onder de indruk van de afwerking en kwaliteit van de producten waardoor De Eerste Kamer vanzelf een aanrader is!”