badkamer design, riho, badkamer, badkamer ontwerpen, the art of living

  • Riho International b.v.
  • Hermesstraat 10
  • 5047 TS Tilburg

Badkamerdesign van solid surface | Riho

De nieuwe Valor-serie van Riho is gelanceerd! Ze bestaat uit een vrijstaand bad, back-2-wall bad en bijhorende opzetkom. Deze high-end producten zijn gemaakt van het duurzame materiaal solid surface. Solid surface betekent letterlijk ‘solide oppervlakte’, maar in werkelijkheid is het materiaal juist door en door solide. Het is een verstandige lange termijn keuze, omdat het hoogwaardige materiaal – dat bijvoorbeeld krasbestendiger is dan acryl – hygiënisch en duurzaam is. Omdat het materiaal dichte poriën heeft, is het bij uitstek geschikt voor baden, douchevloeren, wastafels en waskommen. En niet geheel onbelangrijk: dit badkamerdesign van solid surface heeft een prachtige, matwitte uitstraling.

Tijdloos design

De Riho solid surface producten hebben een tijdloos design met strakke lijnen. Innovatief in de badkamer, met een pure uitstraling. Het materiaal voelt zacht aan en is gemakkelijk schoon te maken. Naast de witte uitvoering is het merendeel van de Riho baden en waskommen aan de buitenzijde tegen meerprijs beschikbaar in alle actuele Sikkens kleuren, in hoogglans of zijdeglans lak. Hierdoor kan je badkamerdesign aanpassen aan je eigen stijl.

badkamer design, riho, badkamer, badkamer ontwerpen, the art of living

Valor (half) vrijstaand

Dit mat witte vrijstaand solid surface bad is een symmetrisch ligbad met een mooie strakke naar beneden doorlopende badwand. In de bodem zit een pop-up in dezelfde kleur als het bad zelf. Het bad heeft veel binnenruimte ondanks de bescheiden buitenafmetingen van het bad. De buitenzijde van het bad is in een Sikkens- of standaard RAL-kleur te spuiten. Voor dit bad is een compacte hoofdsteun ontworpen, die bijdraagt aan de al zeer comfortabele ligvorm van dit bad. Dit bad heeft ook een half vrijstaande variant met dezelfde strakke vormgeving zoals hieronder weergegeven.

badkamer design, riho, badkamer, badkamer ontwerpen, the art of living

badkamer design, riho, badkamer, badkamer ontwerpen, the art of living

Valor waskommen:

De Valor waskommen zijn gemaakt uit solid surface en beschikbaar in een ovale vorm. Deze waskom combineert uitstekend met het solid surface bad Valor. De waskom hebben ze in een standaarduitvoering (zonder kraangat) en in een tray-uitvoering (met kraangat). Ook is er een losse Valor Column verkrijgbaar, om de waskom te gebruiken als losstaand element.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Riho

___

___

Meer projecten van Riho bekijken?