Sealskin, badkamer, scandinavische stijl, zwart, landelijk, trends

  • Sealskin
  • Tuinstraat 26
  • 5144 NT Waalwijk
  • |

Bathroom fashion | Sealskin

Het nieuwe bathroom fashion assortiment van Sealskin ligt nu in de schappen.

Sealskin speelt met haar nieuwe accessoires in op de moderne badkamertrends. Het nieuwe bathroom fashion assortiment van Sealskin ligt nu in de schappen. De inspiratie voor de series binnen deze collectie is gebaseerd op de nieuwste trends in de badkamer.

Zwart is het nieuwe wit
Een van deze trends is natuurlijk de kleur zwart. De voornamelijk witte badkamer verliest steeds meer terrein aan de zwarte donkere badkamer. Met de industrieel of juist stijlvol chic vormgegeven accessoires geef je in een handomdraai de badkamer een unieke uitstraling. Deze trend zie je onder andere terug in de Sealskin accessoire series Bloom, Brix en Cork.

 

Landelijke stijl
Rust is steeds belangrijker wanneer je thuis bent. Deze rust vindt je vaak in een landelijke woonstijl, zo ook in badkamer.  Door het gebruik van hout en lichte kleuren creëert men een warm en open karakter, met een rustige uitstraling. Met de natuurlijke materialen en kleuren die in de nieuwe series Braid en Grace zijn verwerkt, haal je het buitenleven naar binnen.

 

Sealskin, badkamer, scandinavische stijl, zwart, landelijk, trends

 

Scandinavisch design
Scandinavisch design kenmerkt zich door strakke vormgeving, warme lichte kleuren en natuurlijke materialen die samen zorgen voor eenvoud, rust, minimalisme en functionaliteit. Deze kenmerken stonden centraal tijdens het ontwerpen van de series Convex en Conical, maar bijvoorbeeld ook bij de Bright badmatten. Met deze artikelen versterk je het Scandinavische gevoel in je badkamer.

 

 

Modern en functioneel
De moderne badkamer ziet er aantrekkelijk uit en is functioneel tegelijk. Less is more, door niet te veel ‘dingetjes’ in je badkamer te plaatsen versterk je de moderne uitstaling. Daarom heeft Sealskin haar accessoires zo functioneel mogelijk gemaakt. De accessoire series Arte en Tube die bij deze trend aansluiten, zijn net zoals de wasmanden van Diamonds en Geometric strak vormgegeven en zeer functioneel.

 

Sealskin, badkamer, scandinavische stijl, zwart, landelijk, trends

_____

Het gehele Sealskin Bathroom Fashion 2018 assortiment is in de online brochure te vinden!
 www.sealskin.nl

 


Web editor: Media team     |

Datum: 31 | mei | 2018


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media