Bakstenen voor extra dimensie

Petersen Tegl

De natuurrijke omgeving rondom deze imposante villa valt meteen op zodra je aan komt rijden. De villa is dan ook zo ontworpen dat het past in deze prachtige omgeving, zodat het huis samen met de tuin een prachtig geheel vormt. De leefomgeving is daardoor erg praktisch ingericht en loopt vanzelfsprekend over van het binnen- naar het buiten leven en andersom. Om de woning een hoogwaardig uiterlijk te geven zijn de bakstenen van Petersen Tegl gebruikt. Deze zijn gemaakt van natuurlijke materialen en geven de villa een moderne uitstraling.

gevelstenen, zwembad, villa, bakstenen, Petersen Tegl, The Art of Living

Verrassende elementen van de villa

Ondanks dat de villa er in eerste instantie erg modern uitziet, zijn er ook zeker landelijke elementen verwerkt in het exterieur. Je kunt niet om het rieten dak heen en er zijn natuurstenen gebruikt rondom het zwembad en het terras. Wat het huis verder typeert is dat het ruim opgezet is, er verschillende verrassende elementen te vinden zijn maar dat men toch een intieme sfeer heeft weten te creëren.

gevelstenen, tuin villa, bakstenen, Petersen Tegl, The Art of Living

Plaatsing van bakstenen

Een onderdeel wat bijdraagt aan de moderne maar toch landelijke uitstraling van de prachtige villa zijn de bakstenen. De bakstenen zorgen voor een soort van extra dimensie, waardoor er diepte gecreëerd kan worden. De plaatsing en de kleur van de bakstenen zorgt voor een dynamisch geheel, wat de villa tot zijn recht laat komen.

Gevelstenen, terras, bakstenen, Petersen Tegl, The Art of Living

Uniek karakter

Petersen Tegl zorgt voor natuurlijk geproduceerde materialen met een keurig uiterlijk. De ontwerpers en architecten die met hen samenwerken krijgen de mogelijkheid om mee te denken en hun wensen te uiten. Mochten zij niet de juiste stenen hebben liggen, dan bieden zij zelfs de mogelijkheid om zelf bakstenen samen te stellen zodat ieder ontworpen huis een echt eigen karakter krijgt.

bakstenen, Petersen Tegl, The Art of Living, gevelstenen, zwembad