Bamboe jaloezieen voor een sfeervolle brasserie 

Blend Window Fashion

Dit idyllische kampeerdorp verwelkomt sinds eind maart gasten met een gloednieuwe entree die met veel zorg en stijl is ingericht. Te midden van een bosrijke omgeving, biedt het kampeerdorp niet alleen een kampeerplek, maar zijn er ook prachtige accommodaties beschikbaar. Bezoekers kunnen het hele jaar door genieten van heerlijke borrelmomenten en ontspanning in de vernieuwde brasserie, waar Blend Window Fashion de eer heeft gehad om de raamdecoratie te leveren.

Warm welkom

Bij het betreden van het kampeerdorp is de brasserie het eerste wat je tegenkomt. In dit gebouw is zowel een brasserie als een loungebar gevestigd. Een vernieuwde receptie kon dan ook niet ontbreken. De loungebar verwelkomt het gehele jaar gasten en bezoekers, waardoor een oogstrelend interieur niet kon missen. Het doel was om een sfeervol interieur te creëren dat warmte en gezelligheid uitstraalt, zodat gasten zich direct thuis voelen zodra ze binnenstappen. Daarom is het interieur tot in de kleinste details ontworpen: van sfeervolle verlichting tot hoogwaardige meubelen, prachtige raambekleding en decoratie. Het interieur biedt de perfecte mix van luxe dineren en een warm welkom.

Dineren in een luxe, maar sfeervolle omgeving

De brasserie is voorzien van vele, grote raampartijen waardoor veel licht naar binnen stroomt. Om extra sfeer in het restaurant te creëren, is EVE interieuradvies samen met onze dealer Martijn Schokker aan de slag gegaan om het pand te voorzien van dé perfecte raamdecoratie. Voor zowel de ramen als de entree en de receptie is gekozen voor zwarte bamboe jaloezieen. In een bosrijke omgeving kon namelijk een natuurlijk element niet missen. Door de jaloezieen te voorzien van bamboe wordt een stukje van de omgeving naar binnen gehaald. Bamboe beschikt over een natuurlijk uiterlijk met een warme en luxe uitstraling. Laat dat nou precies zijn wat de designers voor ogen hadden!

Editor: Media Team

Datum: 03-04-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Holly Klein Oonk