Bang & Olufsen onthult de BeoVision Eclipse Wood Edition

Onlangs onthulde Bang & Olufsen de BeoVision Eclipse Wood Edition, de nieuwste variant van ’s werelds best klinkende tv

Bang & Olufsen Wood Eclipse Tv
BeoVision Eclipse Wood Edition is ontworpen door de bekroonde designer Torsten Valeur van David Lewis Designers. Deze versie onderscheidt zich door de handgemaakte luidspreker cover in eik die elegantie, warmte en hoogstaand vakmanschap toevoegt aan elk interieur. Het nieuwe ontwerp in warme eik vult het superdunne display en de slanke aluminiumelementen perfect aan.

“We voelen ons verplicht te blijven innoveren met een materiaal dat al sinds 1925 een integraal onderdeel is van onze producten. Eik is een materiaal dat prachtig patineert en door deze optie aan onze nieuwste televisie toe te voegen, versterken we onze doelstelling om mensen flexibiliteit te geven om onze producten in te passen in hun persoonlijke interieurstijl “, zegt Kresten Bjørn Krab-Bjerre, die ook nog verwijst naar de design link tussen BeoVision Eclipse Wood Edition en de eikenhouten elementen in de hoogwaardige luidsprekers BeoLab 18 en BeoLab 50. Deze kunnen makkelijk op de BeoVision Eclipse aangesloten worden via de surround sound-decoder van de tv.

Het beste van twee werelden samenvoegen
BeoVision Eclipse is zowel een televisie als een muzieksysteem. Het geïntegreerde en 450 watt krachtige 3-kanaals SoundCenter van de tv biedt zowel stereoprestaties als middenkanaal, waarmee het de meeste geïntegreerde oplossingen en soundbars op de markt voorbijstreeft. Door ook nog internetradio en muziekstreamingdiensten te integreren, wordt de BeoVision Eclipse een muzieksysteem op zich.

De gemotoriseerde vloerstand maakt de BeoVision Eclipse nog specialer. Met een druk op de knop kunt u de tv geluidloos over de vloer verplaatsen, alsof hij naar u toe zweeft. Naast de vloerstand kan de BeoVision Eclipse ook worden geplaatst op een gemotoriseerde of handmatige muurbeugel.

Bang & Olufsen Wood Eclipse Tv

Bang & Olufsen Wood Eclipse Tv

Bang & Olufsen Wood Eclipse Tv

 

Prijzen
De nieuwe BeoVision Eclipse Wood Edition en de afzonderlijke luidspreker cover zijn vanaf april 2018 verkrijgbaar in de Bang & Olufsen-winkels.
BeoVision Eclipse-bezitters kunnen een afzonderlijke eiken luidspreker cover kopen voor een adviesprijs van € 995,-.
* Een 55-inch versie | € 9.095 * Een 65-inch versie | € 12.795


Meer projecten van Bang & Olufsen bekijken?

___

Contactgegevens:

  • Bang & Olufsen BV
  • Naritaweg 165
  • 1043 BW Amsterdam

Dealers: