previous arrow
next arrow
Slider

Bang en Olufsen | Speakers

Peter Bang en Svend Olufsen startten in 1925 op een klein zolderkamertje de productie van radio’s. Tegenwoordig is Bang en Olufsen een van de meest toonaangevende merken op het gebied van speakers en televisies. Door de combinatie van technologie met design creëren ze samen premium speakers en kwaliteitstelevisies wereldwijd.

Exclusieve domotica

Het assortiment is enkel verkrijgbaar bij onafhankelijke retail netwerken en in 700 showrooms. Dit maakt het merk exclusief. Waardoor ook de kwaliteit en servicevoorwaarden van het merk gegarandeerd kunnen blijven. De prachtige televisies en speakers zijn innovatief, functioneel en hebben een mooi design.

___

Alle woningen met speakers van Bang en Olufsen zien?

  • |

 

Droomkeuken in vrijstaande villa

In deze prachtige villa staat de moderne Eclipse TV. De televisie is volledig verwerkt in de kast van de keuken, boven de haard. Dit geeft een bijzondere uniek effect tijdens het televisie kijken.

Jaren ’70 woning omgetoverd

Het interieur van deze woning werd flink aangepakt door architect Stefan de Bever. Alle details komen goed tot zijn recht, inclusief de televisie. Die helemaal past bij de betonnen bank waarop het geplaatst is.

Meest stijlvolle & iconische speakers

Speciaal voor de eindejaarsperiode heeft Bang & Olufsen een lijn van bijzondere speakers ontwikkeld. Deze lijn beschikt over een unieke vormgeving, een warm materiaal en de nieuwste technologie.

B&O Press Pause and Play

De BeoLab 50 is een hoogwaardige en luxe speaker voor zowel muziek als films. In combinatie met de BeoVision Eclipse met OLED 4D technologie worden de beste filmervaringen gecreëerd. Deze premium televisie is verkrijgbaar in diverse groottes.

Limited Edition Beosound 1

Het speaker assortiment van Bang & Olufsen varieert van mobiele geluidssystemen tot de beste geluidssystemen voor thuis. Design en technologie komen samen in het grote assortiment, met een perfecte kwaliteitsgarantie.

Marmeren villa

De marmeren villa gerealiseerd door interieur architect Rob Zeelen is uitgerust met domotica van B&O. De speakers in combinatie met het beeldkwaliteit geeft een thuisbioscoop ervaring. De elementen zijn opgegaan in de woning dankzij het moderne design wat aansluit bij de woning.

Pop-Up Store in Amsterdam

Speciaal voor de opening van deze pop-up store is er een nieuwe collectie ontworpen geïnspireerd op de oceaan in samenwerking met designer Germans Ermičs. De winkels is te vinden de Amsterdamse Raadhuisstraat en geopend tot 5 augustus 2018.

Wood Edition | Vaderdag gift guide

Speciaal voor Vaderdag is er een mannenlijn ontworpen. Deze lijn bevat veel eikenhout en koperen tinten. Een uniek en stoer Vaderdag cadeau!

Beoplay A9 | Decoratief design

Een geluidssysteem van B&O is niet zomaar een speaker. Het vormt een onderdeel van het interieur dankzij het moderne design. Deze aandacht voor vormgeving is wat B&O onderscheid en uniek maakt.

Eclipse TV

De Eclipse televisie combineert het beste van beide werelden. De televisie is uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van beeld en geluid.

Beosound Edge

De Beosound Edge is rond, draadloos en fascinerend. Elke ruimte wordt op een uiterst bijzonder manier gevuld met het geluid van de ronde draadloze speaker. Met zekere trots presenteert Bang & Olufsen de nieuwste ultramoderne speaker, de Beosound Edge.

 

Bang en olufsen, bang en olufsen speakers, design speakers

Svend Olufsen & Peter Bang


“Innoveren en excelleren vormen de belangrijkste pijlers binnen het bedrijf”

Bang & Olufsen, B&O

___

Contactgegevens:

  • Bang & Olufsen BV
  • Naritaweg 165
  • 1043 BW Amsterdam

Dealers:

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media