Bang & Olufsen Henri Tibosch 

Passie, Perfectie & Vakmanschap: Vanuit deze gedachte begon Henri Tibosch in 1983 zijn bedrijf. Aanvankelijk niet alleen met Bang & Olufsen maar met meerdere merken. Vanwege zijn grote passie voor electronica en door de enorme gedrevenheid van de oprichter zelf, groeide het bedrijf. Begin 2000 zijn wij ons volledig gaan toeleggen op het merk Bang & Olufsen.

Informatie over Bang & Olufsen Henri Tibosch 


84
NL22-4_sKin-1418COPYRIGHTTHEARTOFLIVING-JURRITVANDERWAAL
dsc04696
dsc04916
previous arrow
next arrow

In twee prachtige en unieke winkelconcepten kunt u de producten van Bang & Olufsen ervaren. Wij ontvangen u hier graag.  In de binnenstad van Eindhoven beleeft u het volledig assortiment in een handomdraai.  Wilt u het summum van Bang & Olufsen ervaren? Dan nodigen wij u graag uit in ons Experience Center in ‘s-Hertogenbosch.

Het volledige traject, van aanschaf tot installatie nemen wij voor onze rekening, met alleen inzet van eigen medewerkers. Ook uw netwerk installatie verzorgen wij voor u, daardoor heeft één aanspreekpunt voor uw gehele installatie. In bestaande of nieuw te bouwen woningen, implementeren wij uw Bang & Olufsen installatie onzichtbaar; zonder kabels in zicht. Met een eigen technische dienst bent u verzekerd van een deskundige service. Wij geven volledige service op alle Bang & Olufsen producten en door ons uitgevoerde installaties.