BangOlufsen_BeoVisionEclipse
BangOlufsen_BeoVisionEclipse
previous arrow
next arrow
Bang & Olufsen | BeoSound 2 | Harmonies Collectie
Slider

Bang & Olufsen

In 1925 startten Peter Bang en Svend Olufsen op bescheiden schaal met de productie van radio’s. Ze begonnen op de zolder van het huis van de familie Olufsen, in het noordwesten van Denemarken. Daar werkten ze samen aan de verwezenlijking van hun droom; een merk creëren dat gebaseerd is op innovatie, kwaliteit, design en performance.

Ruim 90 jaar later is Bang & Olufsen wereldwijd bekend dankzij haar onderscheidende reeks kwaliteitstelevisies, muzieksystemen en high-performance speakers; producten waarbij hoogstaande technologie gecombineerd wordt met een bepaalde emotionele aantrekkingskracht, vertaald in een sensationeel ontwerp. De producten van Bang & Olufsen worden hoofdzakelijk verkocht door een uitgebreid, onafhankelijk retail netwerk in ruim 700 showrooms wereldwijd.

___

Product lanceringen

Bang & Olufsen – BeoVision Eclipse
De belangrijkste lancering van Bang & Olufsen in 2017 is de Eclipse TV; een TV die het beste uit de twee werelden van B&O én LG combineert met OLED technologie. Deze TV zorgt voor een ware tv-ervaring omdat hij 450 watt zeer krachtige 3-kanaals SoundCenter heeft, iets wat eigenlijk alleen bij speakers voorkomt en niet bij TV’s.

Bang & Olufsen – BeoLab 50
De Tweede lancering van Bang & Olufsen is de Beolab 50, de opvolger van de BeoLab 90. De BeoLab 50 is een actieve home speaker met de Acoustic Lens Techonlogy, de lens weet precies waar je staat en hoeveel hoge frequenties hij moet zenden.

Bang & Olufsen – BeoSound Shape
De eerste lancering van 2017 was de BeoSound Shape. Een fly on the wall stereosysteem dat weet waar je je begeeft in de ruimte. Hierdoor wordt het geluid altijd met een gepaste afgifte de ruimte in gezonden en het zal nooit meer (ver)storen. De BeoSound Shape is gemaakt in samenwerking met Kvadrat.

Bang & Olufsen- Harmonies Collectie
De naam Harmonies is afgeleid van het woord ‘harmonie’, een woord dat verwijst naar een wel­geordend en aan­ge­naam aan­doend ge­heel van verschillende elementen. Net zoals harmonie in de natuur of muziek passen de draadloze luidsprekers van de Harmonies Collectie niet alleen qua uiterlijk bij elkaar, maar ze werken ook op technisch gebied perfect samen. Uiteraard sluit de nieuwe speaker serie ook feilloos aan bij de groene interieurtrend en is het een collectie die de B&O en B&O Play collecties verenigt.

___

Alle projecten van Bang & Olufsen zien? Klik hier
  • |

 

 

 

Svend Olufsen & Peter Bang


“Innoveren en excelleren vormen de belangrijkste pijlers binnen het bedrijf”

___

Contactgegevens:

  • Bang & Olufsen BV
  • Naritaweg 165
  • 1043 BW Amsterdam

Dealers:

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 24 | okt | 2017


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

raambeslag, ramen, deuren, klinken, the art of living

Intersteel


Intersteel maakt stijlvolle deur-, raam- en meubelbeslag om je interieur net die finising touch te geven.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media