Baoase Luxury Resort Curaçao

  • Baoase Luxury Resort
  • Winterswijkstraat 2
  • Curaçao, Netherlands Antilles
  • Contact:
  • Tel.: + 5999 46 11 799 (resort directly)
  • E-mail: info@baoase.com

Baoase Luxury Resort Curaçao

Een verblijf op Baoase is een unieke ervaring

Ontdek Baoase Luxury Resort, een idyllische tropische retraite op het prachtige Caribische eiland Curaçao. Het elegante resort ligt aan de zuidkant van het eiland tussen de hoofdstad Willemstad (UNESCO) en het populaire Mambo Beach Boulevard. Baoase biedt een unieke stijlvolle vakantie ervaring, een combinatie van het comfort en de privacy van een eigen villa of suite, aangevuld met de diensten van een vijf sterren plus resort.

Baoase is gevestigd langs circa 300 meter zuidkust. Voor het aangelegde strand werd een lagune aangelegd. Daarvoor een eilandje, compleet met tuin en palmbomen waar een helikopter kan landen. In fases is het gehele project gerealiseerd en uitgebreid tot 23 luxe villa’s inclusief de Mastervilla, drie rooms en elf suites waarvan drie Honeymoon Suites en acht Beachfront Suites. Er zijn villa’s met meerdere kamers. De grotere telt in totaal vier slaapkamers. De villa’s, suites en kamers, allen voorzien van airconditioning en Wireless Internet, zijn omringd door tropische tuinen met privé mineralen zoutwatergehalte zwembaden, watervallen en stranden met palmbomen.

 

Baoase Luxury Resort Curaçao

Baoase Luxury Resort Curaçao

Superior Beachfront Pool Suite.

Een overdaad aan luxe

Het resort streeft er naar haar gasten het Balinees, maar ook het thuis gevoel te geven. Een parelwit zandstrand, prachtige fauna en palmen en strategisch opgestelde zen sculpturen. Baoase ontvangt vooral gasten uit de Verenigde Staten en Canada, maar daarnaast ook uit Europa en Zuid-Amerika.

Het doel van Baoase is om Curaçao bekender te maken onder de toeristen die op zoek zijn naar een luxe vakantie. Daarbij zijn de gasten hun ambassadeurs. Er wordt een uitgebreid pakket aangeboden van een beach butler service tot een privé chef. Ook een luxury transfer, transport per helikopter van of naar het vliegveld, behoort tot de mogelijkheden.

Baoase Luxury Resort Curaçao

Baoase Luxury Resort Curaçao

Het exclusieve buitenbad.


“Er wordt een uitgebreid pakket aangeboden van een beach butler service tot een privé chef”


Baoase Luxury Resort Curaçao

Beachfront Pool Suite bedroom. Het interieur, dat op maat werd vervaardigd, is mede gerealiseerd door het Nederlandse bedrijf Van den Berg Maatkeuken en Maatinterieur.

Baoase Luxury Resort Curaçao

Baoase Luxury Resort Curaçao, walk in closet

Baoase Luxury Resort Curaçao

Ontspannen
Het Baoase Culinary Beach Restaurant & Bar, waar gasten terecht kunnen voor ontbijt, lunch en diner, ligt aan het prachtige strand van het resort. Daarnaast kan men volledig ontspannen en genieten van de wellnessdiensten die het resort te bieden heeft, zoals een massage of beauty behandeling. Wie op zoek is naar wat meer activiteit kan in het eigen fitnesscentrum terecht, desgewenst met een personal trainer. In de directe omgeving kan men zwemmen met dolfijnen, golfen op één van de uitdagende golfbanen of de diepe zee verkennen in een unieke mini onderzeeër voor toeristen.

Baoase Luxury Resort Curaçao, master villa, living room

Baoase Luxury Resort Curaçao


“Op culinair gebied biedt Baoase een excellente internationale Caribische keuken met Aziatische invloeden”


Baoase Luxury Resort Curaçao, restaurant

Romantic fine dining.

Baoase Luxury Resort Curaçao, restaurant

Exotic dining by the sounds of the ocean.

Baoase Luxury Resort Curaçao, restaurant

Lounge & cocktail bar.

Culinair genieten op sterrenniveau
Op culinair gebied biedt Baoase een excellente internationale Caribische keuken met Aziatische invloeden. Iedere dag wordt op topniveau gekookt om haar gasten te verrassen en te verwennen. De keuken wordt geleid door chef-kok René Klop. Zijn team bestaat uit o.a. twee souschefs en circa 20 koks.

Om een constante kwaliteit aan te kunnen bieden worden twee keer per week producten ingevlogen, zoals visproducten uit Nederland en fruit uit Colombia. Veel van de broodproducten wordt in huis zelf gebakken. Dit vereist een grote voorbereiding voor zowel de aankoop als wel de bereiding van de geserveerde producten. Voor de koks is dit dan ook een grote uitdaging. Om op topniveau te kunnen blijven werken, zijn er regelmatig uitwisselingen van top-chefs met o.a. Jonnie Boer, Viki Geunes en Roger Van Damme. Steeds vaker komen gasten van buiten het resort naast Baoase voor een culinaire avond op sterrenniveau, maar ook voor de service en bediening.

Een verblijf op Baoase is een unieke ervaring!

Baoase Luxury Resort Curaçao, master villa, uitzicht

 

Tekst: webredactie
Fotografie: Baoase Curaçao