Barosso, Buitenverblijvem, Exclusief, LUxe, Ontwerp
Barosso, Buitenverblijvem, Exclusief, LUxe, Ontwerp
Barosso, Buitenverblijvem, Exclusief, LUxe, Ontwerp
Barosso, Buitenverblijvem, Exclusief, LUxe, Ontwerp
previous arrow
next arrow
Slider

Barasso

Het jonge bedrijf Barasso ontwerpt exclusieve buitenverblijven. Deze zijn ontworpen met alle gewenste luxe, hierdoor kan er optimaal en comfortabel genoten worden van het prachtige buitenleven. De showroom van het bedrijf is gevestigd in Barneveld. Klanten kunnen daar altijd ideeën opdoen of in gesprek gaan met de designer. Daarbij is het mogelijk om alle wensen van de opdrachtgevers te bespreken, om het buitenverblijf van hun dromen te ontwerpen en realiseren.

Modern design met materialen van hoge kwaliteit

Om ervoor te zorgen dat de buitenverblijven een harmonieus geheel vormen met de tuin, wordt er in de projecten een combinatie van modern design met materialen van hoge kwaliteit en een warme uitstraling gemaakt. De buitenverblijven stralen één voor één Italiaanse elegantie uit en zijn tevens zeer smaakvol gerealiseerd. Ze passen altijd bij de stijl van de tuin, dit door de architectuur en het tijdloze ontwerp.

Luxe, uniek en duurzaam

De materialen waarvan een buitenverblijf gemaakt worden zijn luxe, uniek en duurzaam. Het resultaat geeft dan ook altijd het buitenleven een nieuwe dimensie, dit dankzij de kwaliteit en exclusiviteit.

__

Meer projecten van Barasso bekijken?

Inrichting buitenverblijf

Een fijne plek waar je kunt genieten van het buitenleven en geheel tot rust kan komen. Een buitenverblijf is daar de perfecte plek voor!

Tuinverblijf

Dit tuinverblijf ademt luxe en kwaliteit. Onder meer de open gevel die binnen en buiten letterlijk met elkaar verbindt is een karakteriserend element. De sfeervolle, grote haard is de eyecatcher van dit model.

Luxe bijgebouw

De buitenverblijven van Barasso zijn ook uitstekend geschikt als poolhouse. Het model Comolli is daar een mooi voorbeeld van. Het pure en minimalistische design zorgt voor een elegant en luxe bijgebouw dat niet erg opvalt.

 

Barasso, Buitenverblijvem, Exclusief, LUxe, Ontwerp

Barasso


“Tuinkamers en buitenverblijven voor optimaal genieten in comfortabele luxe.”

___
Contactgegevens:

  • Barasso
  • Anthonie Fokkerstraat 83
  • 3772 MB Barneveld

 


Web editor: Media team     |

Datum: 08 | jul | 2019


Tags: , , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Bruizt B.V.


Bruizt is een kwaliteitsmerk op het gebied van gietvloeren, betonlook vloeren en design badkamers…

De Opera Domotica


De Opera Domotica is al meer dan 20 jaar een van de meest toonaangevende domoticaspecialisten van Europa…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media