BARI Verlichting

BARI Verlichting werkt sinds 2011 samen met verschillende architecten, interieurontwerpers en installateurs om verlichting op stijlvolle wijze te verwerken in hun projecten. En daarbij staat kwaliteit op één. Al hun producten worden met de grootste zorg en aandacht voor details ontworpen en gerealiseerd. Ook worden alleen de beste materialen en componenten geselecteerd. Op deze manier worden duurzame producten realiteit en kunnen hun klanten jarenlang genieten van hun stijlvolle verlichting.

Informatie over BARI Verlichting


BARIVerlichting_4
BARIVerlichting_3
BARIVerlichting_8
BARIVerlichting_5
BARIVerlichting_10
BARIVerlichting_9
BARIVerlichting_1
BARIVerlichting
BARIVerlichting_2
BARIVerlichting_6
previous arrow
next arrow

Ontdek het verhaal 

Het verhaal van BARI Verlichting kent zijn oorsprong in de prachtige havenstad Bari. Dit is een plek waar authenticiteit en elegantie hand in hand gaan. Bovendien wordt de kwaliteit van het Italiaanse leven hier voorop gesteld. Deze sfeer en stijl dienden als inspiratiebron voor hetgeen waar BARI verlichting nu voor staat. Verschillende producten uit het assortiment van het bedrijf zijn dan ook een directe verwijzing naar deze plek. Een goed voorbeeld daarvan zijn de SOFIA-spots. De inspiratie voor dit ontwerp werd gehaald uit de strakke chique straten van het nieuwbouwcentrum, maar ook in andere producten zijn de Italiaanse details te ontdekken.

Sfeer en stijl 

Naast dat kwaliteit hoog in het vaandel staat gelooft BARI Verlichting er ook in dat verlichting niet enkel noodzakelijk is, maar dat het een goede manier is om sfeer en stijl toe te voegen aan het huis. Hun slimme verlichting past zich aan naar de levensstijl van de klant, waardoor voor iedere situatie de gewenste setting gecreëerd kan worden.  

Samenwerkingen 

Dus als je op zoek bent naar exclusieve verlichting met een Italiaanse touch, dan ben je bij BARI Verlichting aan het juiste adres. Laat je betoveren door de sfeer van de verlichtingsarmaturen en haal een vleugje van de Italiaanse stijl in huis. Ben je als architect of interieurontwerper op zoek naar een fijne samenwerking? En wil je hun producten in het echt ervaren? Breng dan ook eens een bezoek aan de showroom.