Bart van Wijk, Amsterdam, Interieurproject
Bart van Wijk, Amsterdam, Interieurproject
Bart van Wijk, Amsterdam, Interieurproject
Bart van Wijk, Amsterdam, Interieurproject
Bart van Wijk, Amsterdam, Interieurproject
Bart van Wijk, Amsterdam, Interieurproject
Bart van Wijk
previous arrow
next arrow
Slider

Bart van Wijk

Bart van Wijk is al vanaf zijn derde opgegroeid met potlood en papier. Al vanaf kinds af aan wist hij dat hij later graag ontwerper wilde worden. Zo begon hij aan een studie in Antwerpen op het S.I.S.A (Stedelijk Instituut voor Sierkunsten en Ambachten). Na deze studie volgde hij nog een opleiding aan de Design Academie in Eindhoven. Na het afronden van deze studies heeft hij een stage van zes maanden gelopen bij het European Design Centre waar hij veel ervaring heeft opgedaan omtrent product ontwerp. 

Interieurprofessional

Inmiddels is Bart de kant van interieurs en bijzondere woningen ingeslagen en heeft hij al vele unieke projecten mogen ontwerpen. 25 jaar ervaring, mega projecten en meer dan 1000 keukens laat zien dat deze professional weet wat hij doet.

In Nederland & België

Het kantoor is gevestigd op de Mezzanine van Desano in België, maar ook Nederlandse opdrachtgevers weten hem te vinden. Zijn stijl kenmerkt zich door een sterke architecturale opbouw en ruimtelijkheid. Hij is van mening dat ook een ongingerichte ruimte een verhaal moet kunnen vertellen. Meubel- en stofadviezen volgen naderhand.

Totaalarchitectuur

Naast interieur ontwerpt hij ook tuinen, keukens en badkamers. Ook voor een lichtplan of elektroplan bent u bij Bart van Wijk aan het juiste adres!

___

Alle interieurs van Bart van Wijk bekijken?

Amerikaans wonen in Amsterdam

Dit appartement bevind zich in het Mahler 900 gebouw in hartje Amsterdam. Na de oplevering van de woning zijn alle muren eruit gesloopt op de draagmuren na. De architect wilde zo een grote open woning creëren. Het appartement oogt hierdoor strak en modern.

Eigenzinnig grachtenpand

Het pand in Amsterdam Oud-Zuid is van oud kantoorpand omgetoverd tot een unieke woning. De stijl van de woning is over het algemeen rustig en neutraal, maar de details geven spanning en uitdaging aan de ruimte.

Wonen aan het water

De woning aan het water in IJburg haalt zijn charme uit de serene omgeving. De woning zelf is luxe, modern en heeft strakke lijnen. Donker kleurgebruik geeft een ongebruikelijk contrast met het lichte water in de omgeving.

 

 

Bart van Wijk, interieurdesigner, interieurontwerper, interieurarchitect, interieurontwerp, interieuradvies, the art of living

Bart van Wijk


“Bijzondere interieur-architectectuur van A tot Z”

 

___

Contactgegevens:

  • Bart van Wijk
  • Douaneplein 4
  • 2940 Stabroek (BE)

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 12 | dec | 2017


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Anne Claus


Anne Claus Anne Claus heeft in 2015 haar eigen interieur studio opgericht, genaamd Anne Claus Interiors. Anne heeft een oog voor details en een feilloos gevoel voor styling. Dit zorgt ervoor dat haar interieurs stuk voor stuk herkenbaar zijn door hun toewijding en eigenheid. Haar passie voor diverse periodes en stijlen maken haar interieurs spannend, […]

RA. Studio


RA. Studio zet creatie vermogen en artistiek talent in om tot een kloppend eindontwerp te komen…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media