bartels parket, houten vloer, exclusieve vloer, the art of living, woonevent, event voor wonen, woonbeurs
bartels parket, houten vloer, exclusieve vloer, the art of living, woonevent, event voor wonen, woonbeurs
bartels parket, houten vloer, exclusieve vloer, the art of living, woonevent, event voor wonen, woonbeurs
previous arrow
next arrow
Slider

Bartels Parket | Houten vloer

Sinds 1996 is Bartels Parket uit Veldhoven gespecialiseerd in houten vloeren. Ambacht, vakmanschap en een betrouwbaar advies zijn de kernwaarden die het bedrijf nastreeft. Een nieuwe houten vloer, een oude vloer herstellen of nieuwe trapbekleding, het kan allemaal bij Bartels Parket!

Groot assortiment vloeren

Het assortiment van deze vloerenspecialist is erg divers. Zo hebben ze mooie visgraat vloeren, houten vloeren, PVC vloeren maar beschikken ze ook over vloerverwarming en woonbeton. Maar niet alleen voor particuliere woningen legt dit bedrijf uiterst prachtige vloeren. Ook krijgen ze regelmatig de vraag vanuit zakelijke instellingen zoals kantoorpanden, restaurants en hotels of ze een houten vloer kunnen komen leggen.

Schuren, reinigen en luchtbevochtiging

Om de vloer zo lang mogelijk mooi te houden heeft Bartels Parket een uitgebreid pakket aan reinigingsmiddelen en onderhoudsprogramma’s. Door middel van deze reiniging wordt de vloer voorzien van een nieuwe beschermlaag tegen vocht en vuil. Door de vloer regelmatig een keer te laten schuren wordt het versleten laagje hout van de vloer afgeschuurd. Hierdoor ontstaat er een nieuwe vloer die vervolgens kan worden verzien van een nieuwe beschermlaag. Als laatste is het ook belangrijk om de vloer te beschermen tegen de warmte. Zodra het buiten kouder wordt, en de huizen worden verwarmd, daalt de luchtvochtigheid. Dit kan ervoor zorgen dat de parketvloer gaat krimpen en er krimpnaden kunnen ontstaan. Om dit te voorkomen heeft de vloerenspecialist een uitgebreid assortiment aan luchtbevochtigers.

___

Contactgegevens:

  • Bartels Parket
  • De Run 3141
  • 5503 LH Veldhoven

 


Web editor: Media team     |

Datum: 21 | jan | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

WSInterieurs, meubels op maat, the art of living, event, woonbeurs, beurs voor wonen, event voor wonen, woonevent, luxe meubels, design meubels, luxe interieur, design interieur, Wout straalman

WSInterieurs


WSInterieurs weet met passie en vakmanschap jouw droom interieur te realiseren!

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media